2777
2789

کسی رو میشناسین از رشته‌ش انصراف داده باشه دوباره کنکور بده رشته موردعلاقه‌شو قبول بشه؟ 

همه میترسوننم. میترسم ازینجا رونده و ازونجا مونده بشم 

همش میگگ نکنه در آینده پشیمون بشم

من تو مدرسه خیلی زرنگ و درس‌خون بودم ولی تنبلی کردم پشت کنکور موندم

امسال خیر سرم حسابداری قبول شدم خونوادم مجبورم کردن ینی به زووور با قهر و گریه رفتم دانشگاه.

تا الانم یه ترم رفتم ترم جدید داره شروع میشه.

من اصلا به این رشته علاقه ندارم هیچ استعدادی توش ندارم. رشتم تجربی بود! اگه میخواستم حسابداری بخونم خب میرفتم انسانی... 

خیلیارو دیدم از فامیلا که با این رشته موفق شدن ولی من اونقدر زبر و زرنگ نیستم.

مطمعنم درسم تموم بشه هم، جایی کار پیدا نمیکنگ

نمیدونم چیکار کنم 

میخوام بکوب درس بخونم دوباره کنکور بدم یه رشته ای که دوس دارم قبول بشم 

ولی به هرکی میگم میگه این کار حماقته .

در حالی که واقعا درسم خوبه اگه بخونم. 

هر وقت داروخونه میرم یا بیمارستانی، فیزیو تراپی، مطبی جایی انقد حسرتتتت میخورم 

حس میکنم این همه سال درس خوندنم همش هدر رفت. چون من واقعا بچه زرنگی بودم تو مدرسه

❤️💔شما بگید چیکار کنم؟توروخدا اگه دور و برتون کسیو میشناسین که از رشتش انصراف داد و دوباره کنکور داد و یه رشته خوب قبول شد بهم بگین 🙏🏻

كُلٌّ فِي فَلَكٍ همه چیز در گردش است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال رتبه اول کنکور بود اگر اشتباه نکنم ۲۸ سالش بود رتبه ۱ شد....حالا قبلش دان نرفته بود...ولی من خودم اگر برمیگشتم عقب حتما میرفتم تجربی و انقد میخوندم ک بتونم پزشکی یادندون بیارم و موفق باشم....هرچند حسابداریم خوبه ولی خب اینده پزشکی بالاتره

حسابداری رشته خوبیه و برعکس چیزی که گفتی بچه های انسانی به راحتی از پسش بر نمیان از طرف دیگه بحث عل ...

حس میکنم حسابداری اشباع شده نمیدونم شاید من اشتباه میکنم 

تا دلت بخواد دیدم که انصراف بدن و دوباره بخونن و موفق هم شدن حسابداری خیلی رشته خوبیه وبازار کار خوبی داره اما هم اتاقی من هم مثل تو علاقه نداشت. تازه ما دانشگاه دولتی هم بودیم..اونزمان یعنی سال ۸۶ دولتی قبول شدن اسون نبود. خلاصه همیشه مینالید که بدم میاد و خیلی هم هوشش خوب بود و درسخون.وقتی لیسانسو گرفت از اول کنکور دادو یه رشته  خیلی متفاوت خوند.والان معلمه.اون یکی هم اتاقیمم مکانیک بود انصراف داد رفت از اول پرستاری دانشگاه ازاد خوند الان شاغله.توفامیل‌هم داشتیم که اینکارو کردن. دولتی هم نیستی درسته؟پس ریسک بالایی نمیکنی بابت انصراف. اگه همت دوباره خوندن رو درخودت میبینی انجامش بده.نهایت پشیمونم بشی تهش میتونی دانشگاه غیردولتی رشته مورد علاقتو بخونی.

پارسال رتبه اول کنکور بود اگر اشتباه نکنم ۲۸ سالش بود رتبه ۱ شد....حالا قبلش دان نرفته بود...ولی من ...

عزیزم شما الان چه رشته ای میخونید؟ درستون رو ادامه دادین؟

تا دلت بخواد دیدم که انصراف بدن و دوباره بخونن و موفق هم شدن حسابداری خیلی رشته خوبیه وبازار کار خوب ...

بله دولتی نیست. من حس میکنم تو این دوره از زمان حسابداری اشباع شده وگرنه انصراف نمیدادم 

واقعا هم علاقه ندارم

اگه واقعا همت میکنی ومیخونی تصمیم بگیر و همزمان باحسابداری برا کنکور بخون.البته اینم بگم کادر درمان ...

کار درمان بود سخته ولی محیط کارشون واقعا لذت بخشه جای پیشرفت داره 

حجم درسای کنکور واقعا زیاده همزمان نمیشه هندل کرد

بله دولتی نیست. من حس میکنم تو این دوره از زمان حسابداری اشباع شده وگرنه انصراف نمیدادم  واقعا ...

نه برای ادمی که واقعا دنبال موفقیته اشباع و اینا معنی نداره.دخترخاله من حسابداری خونده راحت کار پیدا میکنه. چون هم تو استخدامی ها زیاده هم بصورت خصوصی و ازاد و محدود به ارگان یا جای خاصی هم نیست اکثر جاها میخوان‌.بحث علاقه چیز دیگست اما اگر مساله اصلیت بازار کاره اشتباه میکنی

کار درمان بود سخته ولی محیط کارشون واقعا لذت بخشه جای پیشرفت داره  حجم درسای کنکور واقعا زیاده ...

عزیزم از دور خوب دیده میشه من کادر درمانم و واقعا استرس کار زیاده درهرشرایطی باید بری سرکار.بچه هام باتب میمونم ومن مجبورم برم سرکار.و واقعا بعضی بوها و بعضی مریضهارو تحمل میکنیم که غیرقابل تحمله.