2777
2789

کسی رو میشناسین از رشته‌ش انصراف داده باشه دوباره کنکور بده رشته موردعلاقه‌شو قبول بشه؟ 

همه میترسوننم. میترسم ازینجا رونده و ازونجا مونده بشم 

همش میگگ نکنه در آینده پشیمون بشم

من تو مدرسه خیلی زرنگ و درس‌خون بودم ولی تنبلی کردم پشت کنکور موندم

امسال خیر سرم حسابداری قبول شدم خونوادم مجبورم کردن ینی به زووور با قهر و گریه رفتم دانشگاه.

تا الانم یه ترم رفتم ترم جدید داره شروع میشه.

من اصلا به این رشته علاقه ندارم هیچ استعدادی توش ندارم. رشتم تجربی بود! اگه میخواستم حسابداری بخونم خب میرفتم انسانی... 

خیلیارو دیدم از فامیلا که با این رشته موفق شدن ولی من اونقدر زبر و زرنگ نیستم.

مطمعنم درسم تموم بشه هم، جایی کار پیدا نمیکنگ

نمیدونم چیکار کنم 

میخوام بکوب درس بخونم دوباره کنکور بدم یه رشته ای که دوس دارم قبول بشم 

ولی به هرکی میگم میگه این کار حماقته .

در حالی که واقعا درسم خوبه اگه بخونم. 

هر وقت داروخونه میرم یا بیمارستانی، فیزیو تراپی، مطبی جایی انقد حسرتتتت میخورم 

حس میکنم این همه سال درس خوندنم همش هدر رفت. چون من واقعا بچه زرنگی بودم تو مدرسه

❤️💔شما بگید چیکار کنم؟توروخدا اگه دور و برتون کسیو میشناسین که از رشتش انصراف داد و دوباره کنکور داد و یه رشته خوب قبول شد بهم بگین 🙏🏻

كُلٌّ فِي فَلَكٍ همه چیز در گردش است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انصراف نده

مرخصی بگیر

بشین بخون اگر قبول شدی که چه خوب

نشدی هم همینو ادامه میدی

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

من کاری به اینکه رشته حسابداری خوبه یا نه ندارم. فقط یه چیز رو درنظر بگیرید شما نمیتونید حوری زندگی کنید که همه اطرافیان رو راضی نگهدارید چون خود همین باعث شکست شما میشه. شک نکنید یه روزی تو خلوت خودتون به این روزها فکر خواهید کرد و همیشه خودتون رو سرزنش میکنید که چرا از روی ترس و توصیه های اطرافیان تصمیم گرفتید. یک بار فرصت زندگی کردن داریم پس هرچی قلبتون میگه همون درسته نه چیزی که اطرافیان میگن.هرکجا حال دلتون خوبه همون مسیر رو برید حتی اگه آخرش هیچی نیست

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

انصراف نده مرخصی بگیر بشین بخون اگر قبول شدی که چه خوب نشدی هم همینو ادامه میدی

آخه یه ترم مرخصی میدن؟ نمیدونم چی بگم یه ترم بهم مرخصی بدن که تا کنکور تیر و اردیبهشت بتونم بخونم 

شما میدونه اگه مرخصی بگیرم امتحانا ترم دانشگاه چی میشه؟ دیگه لازم نیست امتحان بدم؟ 

ببین به نظر من تو همین رشته رو ادامه بده ولی واسه این رشته زیاد نخون عوضش تو خونه بشین کنکورتو بخون و بعدا هم کنکور بده اگه قبول شدی که چه بهتر از این رشته هم انصراف بده و برو رشته ای که دلت می خواد اگه قبول نشدی هم دیگه نمیگی که حیف شد کلا دانشگاه رو از دست دادم و...

ببین به نظر من تو همین رشته رو ادامه بده ولی واسه این رشته زیاد نخون عوضش تو خونه بشین کنکورتو بخون ...

برای کنکور باید مرخصی بگیرم میترسم یه ترم زیاد باشه مرخصی ندن. 

ازینورم خانواده میگن نمرت تو دامشگاه باید الف باشه :/ ینی نمیشه هم کنکور هم دانشگاهو با هم هندل کرد حجم درسا زیاده 

آخه یه ترم مرخصی میدن؟ نمیدونم چی بگم یه ترم بهم مرخصی بدن که تا کنکور تیر و اردیبهشت بتونم بخونم&nb ...

اره یه ترم مرخصی میشه گرفت

میری دانشگاه میگی میخوام مرخصی بگیرم

کلا یه ترم نمیری دیگه. کلا واحد برنداشتی که اصلا بخوای امتحان بدی. فکر کن یه باگ چند ماهه افتاده تو کارت

تا دو ترم میتونی مرخصی بگیری تو کارشناسی

ولی نمیدونم میتونی پشت سر هم بگیری یا نه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
چقد حرفتون به دلم نشست مرسی واقعا

خواهش میکنم. توصیه های اطرافیان به خصوص کسانی که خودشون اون مسیر رو اصلا طی نکردن همه رو بریزید سطل اشغال، گیرم کاری  که میکنید اشتباه باشه ولی بازم ارزشش رو داره چون بعداً با خودتون نمیگید اگه این کارو میکردم شاید موفق می‌بودم چرا انجامش ندادم. ببینید پشت توصیه های والدین هیچ اصول و منطقی نیست، والدین فقط و فقط دارن زندگی نزیسته خودشون رو به من و شما دیکته میکنن. من تا ترم یک دکترا رفتم به خاطر خانوادم بعدش دیگه کشیدم بیرون و رفتم دنبال چیزی که دوست داشتم. رها کنید اطرافیان رو

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.