2777
2789
عنوان

شقاق مقعد!چندتا سوال دارم

1014 بازدید | 26 پست

دوستان من خونریزی مقعدی داشتم و رفتم دکتر و دکترم با توجه به علائمم (که خون روشن و سوزش حین دفع بود ) گفت شقاق داری اما توی نت که سرچ میکنم علائمم بیشتر شبیه هموروئیده داخلیه چون توی شقاق معمولا فرد درد شدیدی داره 

ولی من حین دفع فقط سوزش داشتم میشه کمک کنید اگه اطلاعی دراین مورد دارین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

منم شقاق دارم سوزش هنگام دفع،بدون درد ،فقط دوبار که شکمم خیلی سفت بود خون روشن بود ،دکتر گفتن شقاق

هرچی باشه تشخیص دکتر درست تره تا گوگل ،گوگل من قبل مراجعه به پزشک حتی فکر کردم سرطان گرفتم ،آزمایش دادم دکترم گفتن گوارشم اوکیه ،یبوست لعنتی هم قبل پریودیه

وای منم ی چیز کوچیک مث جوش در اورده مقعدم خیلی میترسم اخه مجردم🤦🏻‍♀️ میترسم زگیل باشه

کجا؟اطراف مقعد ؟چک کن حتما که علائم بواسیر خارجی نباشه عکساش زیاد هست 

تا جایی که میدونم زگیل رو کسایی احتمال داره بگیرن که رابطه جنسی داشتن ..

سلام عزیزم  منم شقاق دارم سوزش هنگام دفع،بدون درد ،فقط دوبار که شکمم خیلی سفت بود خون روشن بود ...

جدی ؟یعنی ممکنه شقاق باشه ولی بدون هیچ دردی ؟درد شکم و یا معده ندارید؟ واقعا اینقدر سرچ کردم توی گوگل و استرس کشیدم دیوونه شدم 

حالا امشب موقع دفع سوزش نداشتم ولی یکم دفعم سخت بود و چند تا قطره خونی دیدم بعد دفع 

ولی بعد چند ساعت علائم پریود داشتم و لکه بینی 😫

نه نیست فرق دارن  یه سری پماد و دارو مصرف میشه که برای هر کدوم فرق داره

ولی همشون متاسفانه از یبوست میان 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
جدی ؟یعنی ممکنه شقاق باشه ولی بدون هیچ دردی ؟درد شکم و یا معده ندارید؟ واقعا اینقدر سرچ کردم توی گوگ ...

اره عزیزم نترس ،سعی کن یبوست اگه داری رفع شه 

من درد معده ندارم اما دهنم تلخِ

دکتر من گفت ورزش منظم ،آب زیاد ،خواب ساعت ۱۱،ممنوع بودن فست فود ،سرخ کردنی ،کنسرو،نوشابه ،کیک وبیسکوییت ،بادمجون 

فاصله ۲ساعت آب باغذا

و ننشستن روی زخم یعنی یکم کج بشینید بهش فشار نیاد