2777
2789

من همین جمعه عروسی جاریمه ولی خبدستوبارمون خیلی تنگه و اونقد پول نداریم ک بدم ارایشگاه موهامو رنگ کنم ولی خیلی دوس دارم خودم موهامو رنگ بزارم ارزون تر درمیاد یه رنگ روشن دلم میخواد موهام از قبل رنگ داشتن قهوه ای یکم روشن یکمم مش داره ریشه موهامم مشکیه عکس موهامو میزارم اگه کسی میدونه چ رنگی مویی چ ترکیبی بزارم رو موهام ک یه رنگ خوشگل رشن در بیاد لطفا بیاید بگید بخدا دعاتون میکنم به هیچ عنوان شوهرم دوتومن اینا نمیده برم ارایشگاه رنگ بزارم کلا 3تومن داشتم ک اونم نصفش برا میکاپو شینیون کنار گذاشتم نصفشم دادم رو لباس الان عکس موهامم میزارم

اگه اینا مسلمونن                                                 یارب کافرم کن😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برای یک شب رنگ میکنی چکهرمیزنی خرابشون میکنی از شامپورنگ فانتزی استفاده کن یا اکستیشن اضافه کن به موهات 

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

الهی رنگ مو شده دو تومن همون خودت رنگ کن به صرفه تره

یک عدد ترکیده☺ دوست من وقتی کسی میاد اینجا یعنی هیچ هم صحبتی نداره . لطفا الکی گزارش نزن☺ممنونم از تو آدم بادرک و شعور🙏
عزیزم برای یک شب رنگ میکنی چکهرمیزنی خرابشون میکنی از شامپورنگ فانتزی استفاده کن یا اکستیشن اضافه کن ...

عزیزم شما بلدی؟ برا رنگ مو علاوه بر رنگ و اکسیدان چیز دیگه ای ارایشگر میزنه که رنگش روشن تر شه ؟ برا رنگ عادی منظورمه نه دکلره

الهی رنگ مو شده دو تومن همون خودت رنگ کن به صرفه تره

والا بالاشهرها 20 30 40تمن هم میگیرن😒

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
عزیزم برای یک شب رنگ میکنی چکهرمیزنی خرابشون میکنی از شامپورنگ فانتزی استفاده کن یا اکستیشن اضافه کن ...

شامپوش چطوریه قیمتش چنده 

ماشالله موهات بلنده خودت نمیتونی در بیاری من فکر کردم کوتاه

یک عدد ترکیده☺ دوست من وقتی کسی میاد اینجا یعنی هیچ هم صحبتی نداره . لطفا الکی گزارش نزن☺ممنونم از تو آدم بادرک و شعور🙏
عزیزم شما بلدی؟ برا رنگ مو علاوه بر رنگ و اکسیدان چیز دیگه ای ارایشگر میزنه که رنگش روشن تر شه ؟ برا ...

واریاسیون میزنن

ولی اونم مدلای مختلف داره بستگی به زمینه موهات و رنگی که می‌خوای بذاری باید ببینی کدوم بهتره

به نظرم نکن اگه تا حالا رنگ نذاشتی و سر درنمیاری جمعه هم خیلی نزدیکه اگه خوب نشه وقتت کمه درستش کنی

عب نداره خرابم شد با یه مشکی جمش میکنم چون لباسم زیاد خوشگلو زرقو برقی نیس حداقل میخوام ظاهرم قشنگ باشه

ببین موهات نه رنگ میخاد نه شینیون باز بزار بگو سشوار بکشه موج بده یه مدل باز بزن 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️