2777
2789
عنوان

مشکلات من توی خوابگاه 🥺🥺

178 بازدید | 21 پست

از وقتی اومدم خوابگاه به جایی اینکه قوی تر بشم ضعیف تر شدم 

برای مثال خیلی دل نازک شدم 

دهنم لق شده 

قبل از حرف زدن فکر نمیکنم 

بعداز حرف زدن عذاب وجدان میگیرم 

من فوق العاده آدم درونگرایی بودم 

اما نمیدانم حالا چرا ا

ینطوری شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عادیه😂❤

خیلی آدم ضعیفی شدم اصلا من اینجوری نبودم 

از اول مستقل بودم و تمام کارا خودم انجام میدم 

اما طرز حرف زدنم ،اینکخ قبل از حرف زدن فکر نمیکنم ،همه رو میخوام درد و دل کنم اینجوری شدم البته اومدم شهر دور افسرده هم شدم میل به درس دیگه ندارم

خیلی آدم ضعیفی شدم اصلا من اینجوری نبودم  از اول مستقل بودم و تمام کارا خودم انجام میدم&nbs ...

منم قبلاا شدیداا درونگرا بودم از موقعی که خوابگاهی شدم انگاری راحت حرفامو به دوستان میگم😅

ضعیف نشدی از شهرت خانوادت دوری بالاخره ادم اذیت میشه

اره جانم ادم شرایطش عوض میشه رفتارها شم تغییر میکنه❤

اصلا من اینجوری نبودم فقط دوست دارم برگردم به عقب 

یه مسئله دیگه 

من دوستم اومد پیش گفتم همچنین دختری درس نخونده اینا بعد این دختره جوری که همش قبل امتحان انرژی منفی میده من هیچی نخوندم من هیچی بلد نیستم و من حتما میوفتم اما همه رو پاس میشه 

منم در جوابش گفتم دختر که ویکی تمامش توی بلوک ما بود درس میخوند بیچاره پشماش ریخت 

کاری بدی کردم این حرف زدم

احتمالا از قبل این ویژگی هارو داشتی فقط چون زیاد تو اجتماع نبودی شدید نبود متوجه بشی ، سعی کن غیبت کردن جلوت سکوت کنی طرف کسی رو نگیری فقط تایید کنی نظرتو خواستن هم جمله مثبت بگی که رفع کدورت کنید . دو کنترل نفس کار کن . میدونی چرا این کارارو میکنی ؟ مدت طولانی پیششون بودی بهشون چون عادت کردی گاردت پایین فک نمیکنی اینا فردا دشمن میشن دوست الان دشمن سال بعده 

احتمالا از قبل این ویژگی هارو داشتی فقط چون زیاد تو اجتماع نبودی شدید نبود متوجه بشی ، سعی کن غیبت ک ...

بله شما درست میگین 

اما من قبلاً اصلا اینجوری نبودم توی مدرسه توی کلاس زبانم توی باشگاه اومدم اینجا اینجوری شدم 

خیلی توی حرف زدن صریح شدم 

همه عوامل خوبه فقط حرف زدنم مشکل داره 

احتمالا از قبل این ویژگی هارو داشتی فقط چون زیاد تو اجتماع نبودی شدید نبود متوجه بشی ، سعی کن غیبت ک ...

بله شما درست میگین 

اما من قبلاً اصلا اینجوری نبودم توی مدرسه توی کلاس زبانم توی باشگاه اومدم اینجا اینجوری شدم 

خیلی توی حرف زدن صریح شدم 

همه عوامل خوبه فقط حرف زدنم مشکل دارهه