2777
2789

اگه کسی بود ازتون خاهش میکنم التماستون میکنم هر وقت رفتید حرم ،جلو پنجره فولاد امام رضا برا شفام از ته دلتون دعا کنید امام رضا رو قسمش ب دید التماسش کنید ک شفامو بده 😢😢😢اگه کسی بود تو تاپیکم بگه براش حمدوایت الکرسی صلوات بفرستم 

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا

عزیزم کاربری منو داشته باش ۱۳ اسفند بلیط دارم

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
عزیزم کاربری منو داشته باش ۱۳ اسفند بلیط دارم

چشمم حتمااااا انشاالله ک بحق ابروی امام رضاو حضرت عباس هر چه حاجتی داری براورده شه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشمم حتمااااا انشاالله ک بحق ابروی امام رضاو حضرت عباس هر چه حاجتی داری براورده شه 

قربونت برم الهی💚😊

میخوای ساعت گوشی چیزی یاد اور بزار برای هر هفته دوشنبه 

۱۳ اسفند یکشنبه حرکت کنیم دو شنبه میرسیم اونحا یاد اوری بکن حالا خودمم اسکرین شات میگیرم

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
قربونت برم الهی💚😊 میخوای ساعت گوشی چیزی یاد اور بزار برای هر هفته دوشنبه  ۱۳ اسفند یکشنبه ح ...

حتما یادم میمونه عزیزم

من مشهدی هستم فعلا که عادت ماهانه هستم هفته ی دیگه رفتم دعات میکنم حتما 

خوش ب سعادتت عزیزم،اگه میشه یه جایی یادش کن ک یادت نره  خیلییی ممنون میشم عزیزم

لطفا برای منم دعا کن عزیزم‌ممنونم

سلام عزیزم خوبی؟رفتید حرم امام رضا؟

بله به نیت همه نی نی سایتیا دعا کردم

مرسی عزیزم انشاءالله ک هر چی از خدا میخوای بهت بده و حاجتروا شی گلم،هر وقت زیارت نصیبت شد اگه یادت موندم برا شفام دعا کن اسمم طیبه ست،اگه خدا لایق دونستو شفا پیدا کردم کاربریتو دارم خبرشو بهت میدم عزیزم

مرسی عزیزم انشاءالله ک هر چی از خدا میخوای بهت بده و حاجتروا شی گلم،هر وقت زیارت نصیبت شد اگه یادت م ...

چشم عزیزم یادم میمونه انشالله زودتر شفا پیدا کنی عزیزم

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
قربونت برم الهی💚😊 میخوای ساعت گوشی چیزی یاد اور بزار برای هر هفته دوشنبه  ۱۳ اسفند یکشنبه ح ...

سلام عزیزم خوبی؟ نزدیک سفر مشهدته گفتم بهتون یادآوری کنم یادتون نره حرم امام رضا و پنجره فولادش برا شفام کنید