2777
2789

پسرم ۱۹ ماهشه

اصلا آروم و قرار نداره

حتی یک دقیقه نمیشینه

نه بیرون میتونم برم نه مهمونی خلاصه هیچ جایی

بیرون میبرمش خیلی اذیت میکنه و اجازه نمیده دستشو بگیرم و فرار میکنه توی کالاسکه و ماشینم اصلا نمیشینه

تو خونه هم کلافه است و با هیچی سرگرم نمیشه مدام نق میژنه و بهونه میگیره

خانه کودک هم میبرمش اما خب هر روز و همیشه که نمیشه اونجاموند

واقعا درمونده شدم نمیدونم باید چجوری سرگرمش کنم

خوابش هم خیلی کمه

عزیزم شاید چون تنهاس اینجوریه 

البته من برعکسشو دارم،۲سالشه تو ماشین آرومه خیلی دوس داره ماشین،توی خیابون دستمو میگیره محکم انکار از همه چیز و همه کس میترسه،اصلا اجتماعی نیست😐😑 

فقط یه چیزی رو بهت بگم تا بچت بزرگ بشه ،خیلی کارها و رفتارهای مثل همین ،ازش خواهی دید و صبرت لبریز میشه و تو دنبال چاره و راه حلی براش ...

اما بدون همه رفتارشون موقته ،به مرور درست میشه 

منم پسرم تو این سن وحشتناک اذیت میکرد و بیقراری ،الان یادم میفته میگم خدا رو شکر که عاقل شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه بچه ها اونجورین پسرمنم ک دوسالشه هنوزحرف نمیزنه ولی همه چیو می‌فهمه یه اخلاق جدید پیداکرده مثلن بهش میگم بیااینجایهوخودشو انقد میزنه اونم توی سرش صورتش انقد جیغ می‌کشه خودزنی می‌کنه تااخرش خودش آروم میشه ماهیچکودوممون نمی‌تونیم ارومش کنیم ازخواب هم بلند میشه همین کارو میکنع بعضی وقتا خیلی حرص میخوره نمی‌دونم چیکارکنم

فقط یه چیزی رو بهت بگم تا بچت بزرگ بشه ،خیلی کارها و رفتارهای مثل همین ،ازش خواهی دید و صبرت لبریز م ...

واقعا؟ از چه سنی بهتر میشن

بخدا کم اوردم

به اطرافیان میگم میگن چون لوسش کردی و جدی نبودی باهاش ولی خب ادم چطوری دلش بیاد سر بچه داد بزنه نمیتونم

عزیز از ۲ونیم سالگی بهتر میشه .الان کنجکاوه وفعالیتش به دلیل شناسایی دنیای پیرامونش هست هر چقدر بزرگتر بشه آرام تر میشه 

خودت تو خونه باهش بازی کن خیلی تاثیر داره بایدها ونبایدها رو کمتر کن که لج نکنه

خودت باش مگه خودت چِشِه 😊😊😊
واقعا؟ از چه سنی بهتر میشن بخدا کم اوردم به اطرافیان میگم میگن چون لوسش کردی و جدی نبودی باهاش ولی ...

نه این سن که لوس نمیشه واقعا 

از چهار سالگیش بهتر شد ،همین الانم گاهی اذیت میکنه اما خب چون حرف میزنه بهتر میتونه خواسته هاشو بگه کمتر هم لج میره 

اسباب بازی مورد علاقشو باید پیدا کنی تا سرگرم بشه یه بچه تو تاب ارومه ،براش نصب کن ،پسر من لگو بازی دوست داشت ،شن بازی ،خمیر بازی  ،هوا که گرم شد یه روز در میون تو وان اب بود ،خیلی دوس داشت و ارومش میکرد