2777
2789
عنوان

هلیله سیاه و سفیدی مو+عکس

866 بازدید | 12 پست

من تقریبا دوسه ماه پیش دیدم که چن تا تارموی سفید تو سرم دراومده خیلی اذیتش شدم بابتش سرچ کردم تو نت دیدم خیلیا هلیله سیاه رو پیشنهاد میدن 

منم پودر هلیله رو از عطاری گرفتم با عسل ترکیب کردم تقریبا روزی دو سه بار خوردم 

چن روز پیش که داشتم نگاه میکردم تو سرم دیدم رنگ ریشه یکی از موهای سفیدم دوباره مشکی شده 

به نظر شما واقعا به خاطر تاثیر هلیله هست ؟😢

عکس موهامو الان میزارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر من موهاشگگ داره سگفید میشه اما براشگگ مهم نیست چجوری این هلیله رو بهش بدم به نظرت که نفهمه

میتونید توی ماستم بریزید بهش بدید من شنیدم توی ماستم جواب میده 🤍

عطاری داره؟ باید بگم مثلا چقدر میخوام؟

به عطاری بگین پودر هلیله سیاه میخوام یه پودر سبز رنگه فقط یه مقدار تلخه به اندازه یه قاشق چای خوری میتونید بریزید تو ماست 

فقط اثرش طولانی مدته میگن اگه ۶ تا یک ماه مصرف کنین کاملا رنگ ریشه برمیگرده 

من خودم دوماهه دارم مصرف میکنم ❤️

به عطاری بگین پودر هلیله سیاه میخوام یه پودر سبز رنگه فقط یه مقدار تلخه به اندازه یه قاشق چای خوری م ...

عطاری خودش بسته بندی شده داره مقدار بستش زیاده 

اگرم میخواین میتونین دونشو بگیرین آسیاب کنین  البته خیلی دردسر داره

وای چقدر خوب، تو چایی نمیشه یه کم بریزم

فک میکنم میشه دونش رو ریختتو چای چون دونه هلیله سیاه مثل هل ساده خودمونه 

اما من خودم پودر رو مصرف کردم 

اکثرا اطبای طب سنتی میگن با ماست یا عسل و گلاب بخورین اما فک میکنم توی چای هم بشه استفاده کرد 

انشالله که شماهم نتیجه بگیرین❤️