بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
کوفت شون بشه 😂 چون هیچ رحمی به هیچ بدبختی نمیکنن تازه اگه ببینن یکی وضع مالیش خرابه مسخرش میکنن بهش میخندن جلو چشم همون آدم ،قربون خدا برم 😕 یه زمانی شنیدم به خدا جوری وضعشون افتضاح بود که پول نداشتن تاید و صابون بگیرن خودشونو لباساشونو بشورن ،فامیل میشسته،بعد الان همه رو مسخره میکنن
گل ممد افغان هستوم چهارصد عدد سکه مهر شده اسکند مقدونی پیدا کردوم خدا میانمان شاهید باشد اینسانش پیدا بوکون بفروشیم نصف نصف اگر خواستی بی این شوماره زنگ بیزن۰۹۱......
دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁
همسایه ما دست فروش بود یهو نمیدونم گنج بود چی بود پیدا کردن یهو ازاین رو به اون رو شدن همین پارسال یه ملک جدید خرید ۱۰۵میلیارد هردفعه یه تیکه اشو رو میکنن.سانتافه واینچیزا اسباب بازیه تو دست بچه هاشونه