2777
2789
عنوان

اجازه دادن

312 بازدید | 25 پست

سلام شماها اگه پسر. داشتید بهتون بگه بیا گوشم‌‌سوراخ کن گوشواره. بندازم. آیا. قبول میکردی. یا. نه. اولش. دعوا. میکردی عکس. العملتون  چی. بود کلا. اطرافتان بوده این. قضیه یا نه. تشکر. که. تو‌‌این نظر خواهی شرکت کردید فقط. خواهشاً هر نظری دارید. بگید. چه. مخالف چه. موافق با دلایل 

تعداد رای : 29
نظرسنجی
موافق
14
48%
مخالف
15
51%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش فیک بخر که نیاز به سوراخ گوش نداشته باشه

ببین از دلش میفته 

اگه واقعا دوست داره دیگه اجازش دست خودته

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

پسر ندارم مادر هم نیستم ولي میزارم اینکارو کنه در حد نرمال ی پرسینگ ساده ریز همین

نمیخوام مثله مامان بابای خودم که منو عقده ای بار اوردن اون بچه رو هم عقده ای کنمم

در جستجوی آنچه برایم مقرر نکردی،خستم نکن.
قبلاً مردانگی ب رگ گردن بود ب ریش و سیبیل بود الان ب چیا.واقعاا این نسل قراره چی بشن

یعنی. موافق اون رگ گردن هستی و اون سبیل های قدیم ولی. مخالف این دوره به. قول. شما. این. کارها. درست حدس زدم خوب خواهر. هر زمان. و هر قرن مردم تغییر. میکنند. اصولا. نباید. انتظاار. داشت. همیشه. تو یه. دوره باشیم‌ بدون. تغییر. مثال. میگم‌‌ قدیم‌ اینترنت. نبود. فقط. یه. بی بی سی رادیو. بود یا. قبلش تر. هم فقط. پیک بودن. با اسب. خبرها. میرفت. پس. نمیشه. گفت. دوره های قدیم. بد. یا خوب. زمان. خودش داره حتی. دوران. عصر. حجر. غارنشینی. و الان. برج. نشینی 

یعنی. موافق اون رگ گردن هستی و اون سبیل های قدیم ولی. مخالف این دوره به. قول. شما. این. کارها. درست ...

اینترنت ساختمون امکانات همه ب روز بشه .مردانگی هم ب روز بشه ن ب سمت زنانگی پیش بره.مخاطب من کلی هست ک واقعا بعضیاشونو نمیشه تشخیص داد بین مذکر یامونث بودن

بستگی به سنش داره 

معمولا بچه ها توی یک سنی جوگیرن دوست دارن همه چیز رو امتحان کنند. ممکنه پشیمون بشن بعدا 

بهتره براش توضیح بدید و اول گوشواره بدون نیاز به پیرسینگ استفاده کنه اگه باز هم نظرش همون بود سوراخ کنه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اینترنت ساختمون امکانات همه ب روز بشه .مردانگی هم ب روز بشه ن ب سمت زنانگی پیش بره.مخاطب من کلی هست ...

فرمایش شما. کاملا. قبول. ولی. خواهر. وقتی. علم پیشرفت می‌کنه. خوب. انتظاار. تغییر. خلق و خوی. مردان. و زنان. هم. هست چرا فقط. مردان. خوب درکنار. رفتار. مردان. زنانی هم هستن که. اگه قدیم‌ بود این. طور. رفتارهای. میکفتن جلف بلاخره. نمیشه. جلوی. سرعت. این. تغییرات. رو گرفت. و ناراحت. باشیم. بگیم. چرا. مثل. جوانان. زمان. پهلوی. نشدن