2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبلاً  یبار اینجوری شدم تا ده روز هی بیشتر میشد و نرمال بود تا اینکه یهو افت کرد سقط شد این نگر ...

عزیزم استرس برات خوب نیستا

یکم ارامشتو حفظ کن اگ خدا بخاد شیشه رو بغل سنگ نگه میداره

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
انشالله این بار بمونه به سلامتی چرا ای وی اف کردین و هزینه اش چقدر شدتخمک از خودتون بود؟

ممنونم تخمک خودم بود، طبیعی نمیشد اصلا بعد از سالها متوجه شدم همسر واریکوسل داره،

نمی‌دونم ربط داشت یانه ولی قطعا بی تاثیر هم نبود 

هزینه ش که واقعا سرسام آور بودفقط انتقالم ۱۲ تومن شدپانکچرو داروها حداقل ۲۰/۳۰ تومن یکی دوتومنم هزینه فریز

عزیزم جنین ات چند روزه بوده  چندتا انتقال دادی؟ بتا بعد دوهفته اونقدر بود؟ منم فردا انتقالمه ...

انشالله بسلامتی 

۵ روزه بود 

۴تا

بعداز دوهفته 

ولی بتای کم نگرانم کرده 

قبلاً بارها تالین مرحله رسیدم....😢

انشالله بسلامتی  ۵ روزه بود  ۴تا بعداز دوهفته  ولی بتای کم نگرانم کرده  قبل ...

ان شاالله بمونن برات گلم 

من یبار منفی شدم  بتام ۲ بود 

اینم دومین بارمه  سه تا میدن ولی استرس دارم که لانه گزینی نکنه

پذیرش رحم اجاره و تخمک اهدایی از سراسر ایران.    
برو دنبالش حیفه زمان ازدست بدی من پشیمونم که به موقع اقدام نکردم

من ده ساله دنبال درمانم انواع دکترا و درمونها و امپولها رو استفاده کردم ای یو آی هم کردم ولی ای وی اف رو انجام نمیدم البته دوست دارم یه بار دیگه داروهاشو بگیرم و استفاده کنم