2777
2789

برای من ۱۱۰۰۰....الان تجربه ی کاربرا رو خوندم استرس گرفتم....کسی بوده این جور باشه؟؟

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

شاید چند قلو باشن 🥰

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید چند قلو باشن 🥰

تو چند قلو انقدر بالا میره؟؟

حالا خوندم گفته انگار خارج رحمی هم این جوره.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
تو چند قلو انقدر بالا میره؟؟ حالا خوندم گفته انگار خارج رحمی هم این جوره.

آره .تو چند قلویی بتا بالاس .

خارج رحمی وحشتناک درد داره.

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

بتام زیر۱۰۰بود سقط شد

ای وای.😞😞برای امضات صلوات فرستادم،،انشالله به زودی صاحب یه بچه ی سالم بشی.❤❤

ای وای.😞😞برای امضات صلوات فرستادم،،انشالله به زودی صاحب یه بچه ی سالم بشی.❤❤

ممنونم عزیزم😔💕

واسه اینکه ایندفعه بچه ام سالم باشه و بمونه برام صلوات میفرسی؟!🥹کاربرخیلییی قدیمی
سلام من روز ۱۵ انتقال هستم بتا ۳۸ منم نگرانم بدجور🤣🤣🤣 میدونین هفته چندم حساب میشه برام؟ روز۱۸ پ ...

اشتباه گفتم🤐🤐برای آی وی اف با سونوگرافی مشخص می شه و یه فرمولی هم داره که روز انتقال رو با ۱۴ جمع کن بعد با سن جنین بر حسب روز جمع کن سن حدودی بارداری مشخص می شه.

آره .تو چند قلویی بتا بالاس . خارج رحمی وحشتناک درد داره.

آها،،ممنون عزیزم.❤❤

واسه هفته ی پنج طبیعیه  من هفته ی ششم دیدم بتای یکی از اشناهامون ۸۰ هزار بود تک قلو  ...

خیلی بالا بوده.😳😳بعد پسر بود؟؟