2777
2789
عنوان

دعا جادو😑

363 بازدید | 20 پست

اینو توی کمد لباس هام پیدا کردم

به یه لباسم دوخته شده بود با پارچه چرم قهوه ای دعاست؟؟؟

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

چه دسخط خرچنگی

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای ننه.

دعاست. چون بسم الله داره بنداز تو اب روان اگ میخای باطل بشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چه دسخط خرچنگی

من فقط یه بسم الله رحمان رحیم پیدا کردم😐😂

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
بخون ببین چی نوشته

خونده نمیشه فقط حرف الفبا (م)و   (س)   رو تونستم بخونم

طلسمه ولی خیلی بد خط نوشته شده  اعداد پایین تو جدول رمز طلسم هستن

عه شما میدونی مال چیه این طلسم؟

من فقط یه بسم الله رحمان رحیم پیدا کردم😐😂

مشخصه دعای خطرناکیه😣

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...
اوکوووف خدا لعنتشون کنه....منم همش از خونه پیدا میکنم

چجوری اینارو میزارن ک نمیفهمیم😐