2777
2789
عنوان

درمورد جهیزیه خریدن سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 27 پست
من زن داداشم بهم ثابت کرده عروس نباید ببریم واقا آدم بی درکیه 

ما هم دامادمون ثابت کرده 😆

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه دوروبریام داماد خریدای خرده ریزه رو نمیره، وسایل بزرگ رو زنو شوهر میرن

برای قاشق چنگال و اینا که نه ولی فرش و سرویس چوب و برقیا رو با هم میرن من که اینجوری بود

البته ما از هم دور بودیم دوران عقد وگرنه خرد و ریزام با هم میرفتیم خرید🤭

برای قاشق چنگال و اینا که نه ولی فرش و سرویس چوب و برقیا رو با هم میرن من که اینجوری بود البته ما ا ...

من همونارو هم نرفتم🤣همه رو همسرم خودش تنهایی رفته بود گرفته بود

خرده ریزا رو هم بابام گرفت

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

وسایل سنگین با شوهرته؟

من همسر ندارم با برادرمه لباسشویی یخچال کل وسایل چوبی و تلوزیون با برادرمه برادرمم با پدرم شریکه دختره نظر هیچ کسی رو نمیپرسه فقط با برادرم میره بیرون میبینیم خریده اومده یا مثلا یه کاری باب میلش نیست اونروز تو خونه ما جنگه خودش میره خونه خودشون برادرمو میندازه ب جون ما

من همسر ندارم با برادرمه لباسشویی یخچال کل وسایل چوبی و تلوزیون با برادرمه برادرمم با پدرم شریکه دخت ...

خب اصلش همینه که با هم برن دیگه کس دیگه ای نیاز نیست بره

حالا اینکه برادرتو پر میکنه که بیاد دعوا راه بندازه درست نیست...

خب اصلش همینه که با هم برن دیگه کس دیگه ای نیاز نیست بره حالا اینکه برادرتو پر میکنه که بیاد دعوا ر ...

اخه شرایط یکم پیچیدست دختره از کوچیک ترین کارای ما خبر داره بعد اینکه داداشتم آدم دهن بینیه 

ما کوچیک ترین چیزی ک میخریم سوال جواب میشیم بخواطر این که داداشم پیش بابام کار میکنه ولی وقتی به خودشون میرسه بدون حتا نظر خواستن کوچیکی میرن میخرن میان پایین دختره هم از نظر مالی خیلی پایین تر از ماعه ولی توقعاتی داره که ….

اخه شرایط یکم پیچیدست دختره از کوچیک ترین کارای ما خبر داره بعد اینکه داداشتم آدم دهن بینیه  م ...

عزیزم خودتم باشی دوس نداری در مورد خریدی که باید سلیقه ی عروس و بعدش داماد باشه از خانواده چه خودت چه شوهرت نظر بخوای این مسائل کاملا به خودشون مربوطه و اینکه از نظر مالی اگر دختر پایینتره اینم به داداشت مربوطه و انتخاب خودش بوده و باید احترام گذاشت ،بزار ازدواج کنی کاملا حرفمو درک میکنی