2777
2789

مادرشوهرش اینا خونه شون یه شهر دیگه هست من این چند روز مهمون شون شده بود تازه عروس هستم بعد دو تا خواهرشوهر مجرد دارم یکی همسن خودم یکی هم مدرسه ای هست هنوز 

ما دیروز قرار شد بریم اطراف شهر تفریح بعد خواهرشوهر کوچکم گفت نمیام خواهرشوهر بزرگ گفت تو نیای منم نمیرم یعنی عملا منو هیچ حساب کردن،چون من خیلی سعی میکنم باهاشون جور بشم چون همین خودم هستن دوست دارم مث دوست باهم باشیم 

بعد من خیلی ناراحت شدم 

همین رفتارشون هم باعث شد پدرشوهرم کلی داد و بیداد کنه سرشون و بعد از یه ساعت جنگ و دعوا راضی شدن که بیان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد من از دیروز کم محلی میکنم ولی همسرم میگه رفتار من درست نیست ولی خب وقتی منو دوست ندارن چرا من مث ...

اصلا دوست بودن با خواهر شوهر معنی نداره

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .

خب دوست نداشتن بیان این دیگ ناراحتی داره

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
نه من به کسی نگفتم🫥اونا خودشون به باباشون گفتن ما نمیاین اونم دعواش شد

آها پس حق با توجه بچه بازی در اوردن

من اشتباه میکردم واقعا هیچوقت یه رنگ نمیشن

حسودی میکنن واسه همین میخام اذیتت کنن ارتباطات و بیشتر کنی یهو دیدی زندگیتم خراب کردن

یعنی ماها خودمون همیشه همه جا میریم؟ هیچوقت نمیگیم فلان جا نمیایم؟

که از بقیه انتظار داریم همه جا بیان! اونم بخاطر من بیان....

خب به عنوان یه انسان میتونه انتخاب کنه که بیاد یا نه ....

در ضمن مشخصه که دو تا خواهر صمیمی تر هستن و با هم پایه، و دوست دارن با هم کاری انجام بدن یا نه... عروسی که چند مدت هست وارد خانواده شده که جایگاهش مثل خواهر نیست.

شما هم مختاری اگه جایی دوست نداشتی بگی نمیام

شما هم قطعا خواهرشوهرها واست مثل اعضا خانواده خودت نیستن

این یه رابطه دوطرفه و طبیعیه.... قرار نیست هیچ فردی بخاطر بقیه چشم بگه، چه عروس چه خواهرشوهر 

یعنی ماها خودمون همیشه همه جا میریم؟ هیچوقت نمیگیم فلان جا نمیایم؟ که از بقیه انتظار داریم همه جا ب ...

نه ما وقتی مهمون دعوت میکنیم سعی میکنیم بهش خوش بگذره و همراهی اش کنیم فرق داره با زمانیکه فقط خودمون هستیم