عزیزان من میخوام پسرمو که پیش بستانیه از مهدکودکش بیارم بیرون رفتارشون اصلا خوب نبود با اینکه ماهی ۱۰ تومن میگرفتن ولی همش عیب میذاشتن رو بچم.مثلا یه بار مدیرشون رفته بودم دنبال پسرم گفت امروز ماهان اینجوری میکرد و میگفت میخوااااام برررررم خونمون ( ادای پسرمو با حالت بیحال و با دهن کج در میاورد و چشماشم به حالت خوابالو کرده بود!) من خیلی بدم اومد بچمو مدیر اینطوری مسخره میکرد!یا هر بار میرفتم دنبالش نهار نخورده بود! به مربی و مدیرشونم میگفتم میگفتن خودش نمیخوره در حالیکه بچم خوش غذاست و اونا زحمت نمیدادن بچه رو تشویق کنن به غذا خوردن! یه بار زودتر رفتم از تو دوربین دیدم موقع غذا بچم تنها تو کلاسه! گفتم چرا مربی نمیبرتش تو سالن غذاخوری؟گفت خودش نمیخواد! یعنی بچه ۵-۶ ساله رو ول کرده بودن به حال خودش.خلاصه الان خیلی عصبانیم و میخوام دیگه نبرمش اینجا فقط پروندشو نمیدونم بگم بهم میدن؟توش کل اطلاعات بچه از قبیل شغل پدر و مادر، علاقمندیاش، رابطه اش با بچه های دیگه، کارتونهایی که میبینه و بازیها و ..هست و اینارو روز وبت نام خودشون میپرسیدن و پر کردن ولی نصف اطلاعاتی که میگذفتن واقعا حریم شخصی بچه بود! راهنمایی میکنید چی بگم اینارو بهم بدن چون مطمئنم بهونه میارن که باید تو مهد بمونه اینا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچکس نمیتونه جلوی شمارو بگیره هر زمان دوست داشته باشید می تونید پرونده رو بگیرید پایه های متوسطه رو راحت پرونده رو می گیرن دیگه پیش دبستانی زیاد سخت نیست
نه عزیزم قاشق چیه! بچه رو میذاشتن تو کلاس تنها بچه های دیگه دنبال مربی میرفتن تو غذاخوری. پسر من نمیرفت اوناهم اصراری نمیکردن! سال پیش هم مهد میرفت همیشه غذاشو میرفت میخورد ولی امسال که جابجا شدیم و اومده اینجا گاهی که لج میکنه میگه نمیخورم اصلا ترفندی به کار نمیگیرن و میرن و این تنها تو کلاسه!!!! ماهی ۲ تومن هزینه نهار میگیرن دریغ از یکبار غذا خوردن بچه من تو مهد. هی میگم تشویقش کنید ببریدش باز فرداش میرم دنبالش میگن امروز نهار نخورده! دیگه بچم باورش شده نباید اونجا نهار بخوره😞
سخت نگیر اگه از لحاظای دیگه خوبن.شاید میخواسته شوخی کنه اداشو در آورده.در مورد غذا هم اونا نمیتونن ا ...
نه از لحاظ دیگه هم خوب نیستن خیلی دزدن! اولین روز که اوندیم گفتن هر هفته موسیقی و اسکیت داریم و کلی کلاس دیگه ولی از مهر اینجاست فقط دو جلسه موسیقیشون برگزار شده و یکبار اسکیت داشتن!!! مامانای دیگه هم همه شاغلن اصلا پیگیر نیستن حتی تو دیماه جلسه والدین و مهد بود فقط ۴ نفر از مادرا اومدن و یکی از باباها. یه جشن روز مادر گرفتن مامانا اومده بودن من از مامانایی که بچشون دو سال یا بیشتر بود میومدن پرسیدن راضی هستید میگفتن خوبه دیگه همین که بچه رو نگه میدارن بسه! هیچی واسشون مهم نبود فکر میکنن چون مهدش به نسبت گرونه پس کارشم خوب و قابل اعتماده
خودت باید باهاش حرف بزنی اینکه بچه شما دنبال مربی یا بچه های دیگه نمیره یا افسرده است یا یه مشکلی د ...
کلا مربیاشو دوست نداره وگرنه فوق العاده بچه شاد و خوشحالیه. چند وقت پیش تو مهد واسش تولد گرفتم خودم داخل بودم با همه بچه ها بازی میکرد میرقصید نشستن کیک خوردن، همونجا یکی از بچه ها میگفت من نمیام تو سالن و تنها مونده بود تو کلاس. خودم رفتم بهش گیفت تولد دادم اوردمش. کلا به بچه ها بی توجهن فقط دنبال پولن
من چند سال قبل مشابه این ماجرا رو داشتم..پولم را ندادند. ولی دیگه نفرستادم مهدکودک ها تحت نظارت به ...
پول که تا حالا پنجاه تومن دادم بهشون بابت ۵ ماه! پولمو که نمیخوام بالاخره این مدت اینجا میرفته، پرونده بچمو میخوام فقط نمیدونم چطوری بگم دوستانه بهم بدن نمیخوام اطلاعات پسرم تو مهد کوفتیشون بمونه