2777
2789

امشب تصمیم گرفتم من شام درست کنم😁مرغام و هروقت درست میکنم زیاد خوب نمیشه شما چجوری درست میکند؟ دستورشو میگین اگه عکسم دارین بزارید😁

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره عزیز بگو

مرغ هارو بهتره ران مرغ باشه،از چن ساعت قبل داخل آب بذار،نمک هم بریز داخلش.بعد چن ساعت ،کامل آبشو بگیر وبا دستمال خشکشون کن.داخل تابه روغن بریز و زیر شعله متوسط باشه،مرغ ها رو خوب سرخ کن.بعد سمت دیگشو سرخ کن(در تابه رو نیمه باز بذار تا روغن نپاشه).وقتی هر دو سمت کامل سرخ شد.یه قالب کره به مرغ اضافه کن و نصف استکان زعفران دم کرده بهش اضافه کن.در قابلمه رو دم کنی بذار وشعله رو کم کن.بعد حدود ۵۰دقیقه در قابلمه رو بردار ومرغارو برعکس کن.و درتابه رو بذار.نیم ساعت بعدش خاموش کن شعله رو.

مرغ هارو بهتره ران مرغ باشه،از چن ساعت قبل داخل آب بذار،نمک هم بریز داخلش.بعد چن ساعت ،کامل آبشو بگی ...

مرسی عزیزم😘

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼