مرغ هارو بهتره ران مرغ باشه،از چن ساعت قبل داخل آب بذار،نمک هم بریز داخلش.بعد چن ساعت ،کامل آبشو بگیر وبا دستمال خشکشون کن.داخل تابه روغن بریز و زیر شعله متوسط باشه،مرغ ها رو خوب سرخ کن.بعد سمت دیگشو سرخ کن(در تابه رو نیمه باز بذار تا روغن نپاشه).وقتی هر دو سمت کامل سرخ شد.یه قالب کره به مرغ اضافه کن و نصف استکان زعفران دم کرده بهش اضافه کن.در قابلمه رو دم کنی بذار وشعله رو کم کن.بعد حدود ۵۰دقیقه در قابلمه رو بردار ومرغارو برعکس کن.و درتابه رو بذار.نیم ساعت بعدش خاموش کن شعله رو.