2777
2789
عنوان

سندروم قورباغه جوشان

365 بازدید | 9 پست
زمانی که قورباغه در آبی در حال جوش قرار داده میشه، سریعا بیرون می پره، اما زمانی که در آب سرد گذاشته میشود و به تدریج دمای آب افزایش داده میشه قورباغه آن قدر در آب جوش می مونه تا میمیره. فکر می کنم اکثر ماها همین طور هستیم تا زمانی که دچار بحران نشیم تغییر اساسی در خودمون ایجاد نمی کنیم. این یک نظریه درمدیریته. خوندم به نظرم جالب بود گفتم اینجا بگم. شاید قبل از این که خیلی دیر بشه بتونیم تغییری توی زندگی مون بدیم
خوشبختانه من اصلا اینطوری نیستم . شاخکام در تشخیص بحران به شدت قویه ، از دست اونایی هم که تا ماتحتشون کباب نشده خودشونو تکون نمیدن خیلی حرص میخورم
 لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
وای حدیث جان من این داستان هزار بار تا ألان واسه شوهرم. تعریف کردم مرسی ک یاداوری کردی اسمش رو نمیدونستم
به افرادی که به شما حسادت میکنند احترام بگذارید ...زیرا آنها کسانی هستند که از صمیم قلب معتقدند شما بهتر از آنانید...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آگاهی خیلی مهمه بچه ها . اینکه من به بحران و یا مشکل رو تشخیص بدم ، حلاجی کنم و تمام جوانبش رو بسنجم ولی با تمام وجود بپرم توش نه تنها همیشه بد نیست ، نوعی چالش و گاهی حتی بخشی از زندگی محسوب میشه .
اما ابنکه خودمو بزنم به اون راه یا انشا الله و ماشا الله کنم و خودمو گول بزتم و .... این میشه قضیه قورباغه ...
 لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟