2777
2789

من با کوچیکترین استرس جدیدا حالم بد میشه و تپش قلب و نفس تنگی میگیرم و عرق سرد میکنم حتی سرگیجه و فک درد خفیف هم میاد سراغم اختلال اضطراب هم دارم ولی میترسم از قلبم باشه😪تا حالا دکتر قلب نرفتم حتی چند شب پیش حمله عصبی بهم دست داد سر دعوا با خواهرم سر یه مسئله ای که واقعا روم نمیشه بگم چون در حدی نبود که بخواد حالمو بد کنه چرا اینطوری شدم😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینجوری م 

الان سر ی مسئله ایی هم ک مطمئنم احتمالش کمه از صبحه استرس تپش قلب دارم از نگرانی حالت تهوع گرفتم🥹

ز هوشیاران عالم هر ک را دیدم غمی دارد. ای دلا دیوانه شو ، دیوانگی هم عالمی دارد...
بهم قرص پروپرانول و اکتوپنتین داده اما فایده نداشت

چرا فایده نداره؟ بابا دو هفته بخور خوب نشدی بهش پیام بده دوزش رو زیاد میکنه. استرسه مطمئن باش. شاید فوقش برات آسنترا بنویسه

چرا فایده نداره؟ بابا دو هفته بخور خوب نشدی بهش پیام بده دوزش رو زیاد میکنه. استرسه مطمئن باش. شاید ...

ی هفته خوردم تو هپروت بودم انگار وجود نداشتم بی حسی مطلق و سرگیجه مخصوصا اکتوپنتین حالا هرشب دارم پروپراتول میخورم ولی گفت در اصل باید رو روانت کار کن اونم منی که با هرچیزی زود استرس میگیرم😥علایم همه بیماری هارو دارم به همه جام زده