2777
2789
عنوان

زندگی بدون بچه سخته؟ طلاق سخته ؟

416 بازدید | 6 پست

بعد ۴سال زندگی با ی بچه ۳ساله میخاستم برم طلاق کل تنم می لرزید حالت تهوع سرگیجه داشتم تپش قلب 

ولی آخرش هم شوهرم نزاشت برم 

نمیدونم زندگی بعد طلاق از این سختت تر میشه یا بهتر 

طبیعت، تاوقتی بازی رونفهمی، تکرار می کنه...دنیای دا

نه، بچه محیط اروم میخواد تا شکوفا شه به سمت خوبی و درستی. مادرم باید ازنظر روحی سالم و شاداب باشه تا بتونه زندگیو شکوفا کنه. پدر هم باید ادم درست و سالمی باشه.

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

حتی ثانیه ای هم به طلاق فکر نکن.واقعا واقعا واقعا سخته...طلاق فقط در صورتی باید انجام بشه که شوهرت خیانتکار باشه چون روح و روانتو نابود میکنه و بهت حس بی ارزشی میده...انشالله خدا کمکتون کنه مشکلتون حل بشه...از مشاور هم کمک بگیر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتی ثانیه ای هم به طلاق فکر نکن.واقعا واقعا واقعا سخته...طلاق فقط در صورتی باید انجام بشه که شوهرت خ ...

خب همینه دیگ خیانت کار بد دهن کتک کار این هنوز کمشه

طبیعت، تاوقتی بازی رونفهمی، تکرار می کنه...دنیای دا

درم میکنم این حال الانت رو منم یه روزایی همینجور بودم ولی مجبور شدم طلاق بگیرم بچمم پیش خودش زندگی بعد از طلاق خیلییییی سخته مخصوصا وقتی بچه داری ادم باید محکم باشه از کوه باشه بتونه طاقت بیارع من خیلی سختی کشیدم 

خب همینه دیگ خیانت کار بد دهن کتک کار این هنوز کمشه

نهایت سعیتو بکن اگه راه داره شوهرتو درست کنی..لااقل بخاطر بچه ات..اگر هم میدونی مطلقه شدن برات بهتره(همه جوانبو بسنج) اینکارو انجام بده..مرد خیانتکار سزاوار رها شدنه...خدا به قلبت صبر بده❤️