2777
2789
عنوان

انتخاب اسم

108 بازدید | 13 پست

سلام خانم های گل دارم برای بچم حالا معلوم نیست دختر یا پسر اسم انتخاب می‌کنم شما اسم خشکل مد نظرتون هست بهم بگین؟ همسرمم میگه منم اسم انتخاب می‌کنم بعدش قرعه کشی میکنیم هر کدوم دراومد ولی من دوست دارم اسمشو خودم بزارم.

من تاپیک های اسم و انتخاب اسم زیاد دارم البته مال خیلی وقت پیشه بگردید پیدا میکنید از داخل تاپیک هام شاید کمکتون کنه

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما میگفتیم پسر باش خودم میزارم دختر باش همسرم دختر شد خودش گذاشت نیل آی

این اسم ترکی یا کردی

و معنیش چیه

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

من که گذاشتم برعهده همسرم چون سخت بود انتخابش

البته اونم باهام مشورت میکنه

عاشق اسم نیهاد هستیم هردومون ولی میذاریم رادین

قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼  اگه امکانش هست برام دعاکنین😘            خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شه شکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم. 

اسم مورد علاقه منه ک جاریم فهمید من این اسمو دوست دارم رو بچه خودش گذاشت

وااا چیزی بهش نگفتی

اینجا میگن ک به هیچ کس کاریتو نگو

اون اسم چی بود خخ

خیلی دلم میخواست الان پیش خانوادم کانادا باشم حیف که اونام اینجان  
وااا چیزی بهش نگفتی اینجا میگن ک به هیچ کس کاریتو نگو اون اسم چی بود خخ

دیگ چی بگم بهش اخه...داشتیم حرف میزدیم و اینا داشت واسه بچش اسم انتخاب میکرد و قطعی گفت اسم بچم پرنساعه...گف تو چی دوست داری...منم گفتم از اسم نیلآی خوشم میاد...گفت اها...و وقتی بچش ب دنیا اومد گذاشت نیلآی...واقعا ازش بدم اومد

دیگ چی بگم بهش اخه...داشتیم حرف میزدیم و اینا داشت واسه بچش اسم انتخاب میکرد و قطعی گفت اسم بچم پرنس ...

چقدر بد دقیقا من متنفرم

ازش دور شو هیچوقت از کارات بهش نگو یهویی بفهمه

و اینکه ی اسم خفن پیدا کن بهتر از اون اسمی ک گذاشته دق میکنه مطمعن باش

خیلی دلم میخواست الان پیش خانوادم کانادا باشم حیف که اونام اینجان  
دیگ چی بگم بهش اخه...داشتیم حرف میزدیم و اینا داشت واسه بچش اسم انتخاب میکرد و قطعی گفت اسم بچم پرنس ...

حق داری خاک برسر حسودش کنن

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹

دختر:سوفی،نوازش،هستیا،یاقوت،چشمه،گلبرگ،مهوا،پروشات،نازلی،رسپینا،آیرال،هانیس،آرایلی،لیلیوم،کژال،شنیان،برشید،مه آوا

پسر:اردین،یورام،آرتام،رشاد،بیرشاد،داریان،هاکتان،فرزام،رایبد،رامسین،شهسام،آرتامهر،هایکا،آدریان،انوش،ژیان،آریامن،هاویار،والایار