سلام خانم های گل دارم برای بچم حالا معلوم نیست دختر یا پسر اسم انتخاب میکنم شما اسم خشکل مد نظرتون هست بهم بگین؟ همسرمم میگه منم اسم انتخاب میکنم بعدش قرعه کشی میکنیم هر کدوم دراومد ولی من دوست دارم اسمشو خودم بزارم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.
وااا چیزی بهش نگفتی اینجا میگن ک به هیچ کس کاریتو نگو اون اسم چی بود خخ
دیگ چی بگم بهش اخه...داشتیم حرف میزدیم و اینا داشت واسه بچش اسم انتخاب میکرد و قطعی گفت اسم بچم پرنساعه...گف تو چی دوست داری...منم گفتم از اسم نیلآی خوشم میاد...گفت اها...و وقتی بچش ب دنیا اومد گذاشت نیلآی...واقعا ازش بدم اومد