2777
2789
عنوان

خانومای شاغل بیاید درددل کنیم

412 بازدید | 37 پست

خیلی روزام تکراری شدن همش سرکار و بعدم بدو بدو بیا خونه همش پخت و پز و کارای دیگه بعدم گوشی و خواب. گاهیم باشگاه میرم همین. دوست دارم برم یه هنری یاد بگیرم بیشتر با آدما ارتباط بگیرم فززتر و مرتب تر باشم اما تا می رسم خونه انگار بهم وزنه وصل کردن. از انگیزه ساقط میشم کلا. عمرم همینطور داره میگذره داره ۳۴ سالم میشه و احساس می کنم بهره ای از زندگیم نبردم. همیشه از اینکه با بقیه دربیفتم فراری بودم تا مجرد بودم به حرف پدر و مادر که درس بخون فلان رشته برو فلان شغل رو ادامه بده الانم در قبال همسرم همینم برا اینکه قهر نکنه سرد نشه همش باهاش کنار میام. انگار نمی دونم چی از این دنیا و زندگی میخوام 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

بچه بودم عاشق کارای هنری بودم ولی بقیه می گفتن درس بخون تو باهوشی باید فلان کاره بشی هنر توش پول نیست. الانم دیگه حوصله و علاقه ام رو از دست دادم دیگه حس یاد گرفتن ندارم. 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استفادت از گوشیو کم کن

امتحان کردم اما بازم هیچ انگیزه ای در من ایجاد نشد! همینطور می شینم نگاه به سقف می کنم یا انقدر کارای خونه رو کش میدم که دیگه وقتی نمونه برا خودم 

منم همینم. حتی روزای تعطیلم هیچ کار مفیدی نمی کنم. دوست دارم زبان بخونم خیاطی کنم فرز و با انرژی باش ...

عین منی پس. انقدر مطالب انگیزشی می خونم پادکست گوش میدم به خودم میگم دیگه از فردا شروع می کنم به تغییر ولی یکی دو روز بیشتر دوام نمیارم

تقریبا تو شرایط مشابه قرار داریم. استفاده از گوشی رو محدود کن. برو ورزش یا باشگاه.  به خودت ب ...

باشگاه میرم فکر می کردم خیلی فرز بشم اما تاثیر زیادی نداشت بازم می رسم خونه تنبلیم گل می کنه

منم ۸و نیم شب میرسم خونه و میشینم پای تی‌وی

البته روزای زوج صبحش میرم باشگاه 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

عین منی پس. انقدر مطالب انگیزشی می خونم پادکست گوش میدم به خودم میگم دیگه از فردا شروع می کنم به تغی ...

منم دقیقا دفتر برنامه ریزی گرفتم هر روز به خودم میگم از فردا شروع میکنم ولی کو هیچی به هیچی. امروزم قرار بود شروع کنم ساعت ۱۲ و نیمه از جام تکون نخوردم 

بعد معنوی زندگیت کمه ناامید و دلمرده شدی؟

آره ناامیدم تقریبا. اگر شرایط زندگیم رو بگم میگی مشکل خاصی نداری که ولی خوب من خوشحال نیستم

باشگاه میرم فکر می کردم خیلی فرز بشم اما تاثیر زیادی نداشت بازم می رسم خونه تنبلیم گل می کنه

منم تو همین شرایطم.

فکر میکنم افسردگی دارم. علاوه بر اون چیزای زیادی ذهنمو مشغول میکنه. باید برنامه ریزی روی کاغذ انجام بدم که به کارام برسم.

بچه بودم عاشق کارای هنری بودم ولی بقیه می گفتن درس بخون تو باهوشی باید فلان کاره بشی هنر توش پول نیس ...

حالا تو شاغلی بازهم محیط کارت چندنفر رو میبینی برای حامعه تیروی کاری و حقوقم داری ما چی بگیم که خانه داریم و از صبح تا شب خونه تنها بشور بپز جمع کن و بخواب

منم ۸و نیم شب میرسم خونه و میشینم پای تی‌وی البته روزای زوج صبحش میرم باشگاه 

خوب شما ساعت کاریت زیاده حق داری من جای شما بودم احتمالا می رسیدم خونه همون دم در خوابم می برد 🙂 من سه می رسم خونه و انگار هیچ فرصتی ندارم همش یا تو اشپزخونه ام یا دراز می کشم لش می کنم