2777
2789

شاید دیر باشه برای راهنمایی ولی من راهنمایی خودم رو میکنم

۱. **اول** زنگ بزن به نمایندگی یا شرکت لاماری و بپرس حواله‌ات قابل انتقال هست یا نه (چون طرح مادران معمولاً محدودیت داره).

۲. **اگه انتقال شدنی بود**، دنبال خریدار مطمئن بگرد (مثلاً تو دیوار، سایت‌های خودرو، یا گروه‌های تلگرامی).  
حواست باشه به هر کسی اعتماد نکنی!

۳. **معامله و پول:** با خریدار حتماً یه قولنامه درست و حسابی بنویس، بعد پول رو قسطی و مرحله‌به‌مرحله بگیر.

۴. **مدارک:** شناسنامه/کارت ملی، حواله یا دعوتنامه، و اگر لازمه وکالت‌نامه ببر نمایندگی تا انتقال رو انجام بدی.

**نکته مهم:**  
بدون قرارداد و مدارک کامل، به هیچ عنوان معامله نکن!

و همچنین در اون تاپیک که به بنده گفتی اگه کسی رو رو در رو ببینی فکش رو پایین میاری… 

باید بگم:
بنده اهل دعوا و درگیری نیستم و اگه رو در رو هم باشیم ترجیح می‌دم با احترام حرف بزنم، نه این که به کسی بی‌احترامی یا تهدید کنم. با حرف زدن و منطق خیلی چیزها حل میشه، بدون نیاز به خشونت…

موفق_باشید#  

شاید دیر باشه برای راهنمایی ولی من راهنمایی خودم رو میکنم۱. **اول** زنگ بزن به نمایندگی یا شرکت لاما ...

فربونتون برم کاملا از تایپ کردنتون معلومه چقد باشخصیت هستین معذرت میخوام ازتون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرکنم جوابو هوش مصنوعی داده

این‌که این روزها تا یکی یه کم عمیق‌تر و منطقی‌تر صحبت می‌کنه سریع پای هوش مصنوعی رو وسط می‌کشن، بیشتر نشونه اینه که خیلی وقته حرف حساب کمتر شنیدیم.

ولی برات روشن کنم:  

✨✨همه‌ی حرف‌هایی که می‌زنم نتیجه تجربه‌، تحلیل و نگاه شخصی خودمه.✨✨  

✨✨خداروشکر نه به کمک ربات حرف می‌زنم، نه احتیاج دارم جملاتم رو از جایی قرض بگیرم.✨✨

اینکه حرف حساب و منطقی رو فقط از یه هوش مصنوعی انتظار داری، شاید دلیلش اینه که خیلی وقته آدم‌ها با اعتماد به نفس و فکر مستقل مقابلت قرار نگرفتن.

من یاد گرفتم حتی اگه همه بخوان ساده‌ترین گفتگو رو هم به ربات‌ها نسبت بدن،  

خودم رو توی سطحی بودن گم نکنم و با شخصیت، شفاف و مستدل حرف بزنم—  

اونم بر اساس فهم و تجربه واقعی خودم، نه با کپی‌پیست و تظاهر.

پس دفعه بعد که فکر کردی هر حرف منطقی از دل یه ربات درمیاد،  

کمی دقت کن؛  

هنوز آدم‌هایی هستن که هم شعور دارن، هم می‌تونن درست و عمیق حرف بزنن—  

بدون نیاز به هوش مصنوعی.  

**اگه توی جمعِ تو این کم شده،  

دلیل نمی‌شه همه رو با یه خط‌کش ماشینی بسنجی!**

**پ.ن:**  

اگر من حرف متفاوت می‌زنم، دلیلش این نیست که رباتم؛  

دلیلش اینه که هنوز می‌شه انسان موند و فکر کرد،  

حتی بین هزار تا قضاوت و برچسب.

فربونتون برم کاملا از تایپ کردنتون معلومه چقد باشخصیت هستین معذرت میخوام ازتون

واقعا ممنونم از حسن نیت و بزرگواری‌تون. واقعیت اینه که فضای مجازی جای سوءتفاهم و قضاوت‌های عجولانه زیاد داره، اما خوشحالم که با تعامل محترمانه و درک متقابل میشه سوءتفاهم‌ها رو برطرف کرد. براتون آرزوی آرامش و موفقیت می‌کنم و خوشحال میشم همیشه گفت‌وگوهایی سازنده و محترمانه داشته باشیم. پاینده باشید🌺

این‌که این روزها تا یکی یه کم عمیق‌تر و منطقی‌تر صحبت می‌کنه سریع پای هوش مصنوعی رو وسط می‌کشن، بیشت ...

آخه یکی تو سایت هست تا کسی سوال می‌پرسه از هوش مصنوعی جواب میگیره من فکرکردم شما همون خانم هستید. انقدر تایم میذارید و بلند بالا تایپ میکنید مشخصه حوصله دارید.... درضمن جمع‌هایی که من داخلشون هستم خیلی علمی و سطح بالا هستن انشالله بتونید وارد چنین جمع‌هایی بشید(از نظر خودتون شعور دارید و عمیق صحبت میکنید؟ ولی من حس میکنم خیلی مودبانه به بقیه توهین میکنید)

پزشک کوچولو🩺📚

آخه یکی تو سایت هست تا کسی سوال می‌پرسه از هوش مصنوعی جواب میگیره من فکرکردم شما همون خانم هستید. ان ...

من واقعاً از نظرت ممنونم و خوشحالم که دیدگاه خودت رو به اشتراک گذاشتی. اما می‌خواستم چند نکته رو بگم.

انتقاد و قضاوت :شاید از حرفام این حس رو گرفتی که به بقیه توهین می‌کنم، اما واقعاً هدف من این نبوده. من فقط نظرم رو می‌زدم و دوست دارم گفت‌وگو کنیم. البته هر کس دیدگاه متفاوتی داره و این عالیه!
دنیای نظرات مختلف: به نظرم این که هر کسی دیدگاه خودشو داشته باشه، خوبه. اینکه من نظر متفاوتی دارم به این معنا نیست که در مقایسه با دیگران پایین‌تر هستم. من سعی می‌کنم با تجربیات خودم حرف بزنم و امیدوارم تو هم همین‌طور باشی.

تبادل نظر: وقتی من از چیزی انتقاد می‌کنم، منظورم این نیست که به کسی توهین کنم، بلکه می‌خوام نظرات جدید رو به چالش بکشم. این که بگیم همه باید فقط یک شکل فکر کنند، خیلی محدودکننده است!

شعور و احترام: برای من خیلی مهمه که به همه احترام بزارم. اگر در صحبت‌هام این حس رو منتقل کردم که به کسی بی‌احترامی کردم، عذرخواهی می‌کنم. هدفم فقط نقد و بحث ساختاره!

گفت‌وگوی مثبت: امیدوارم بتونیم با هم دیگه بیشتر صحبت کنیم و از نظرات هم یاد بگیریم. هیچ‌کس کامل نیست و این تبادل نظرها می‌تونه به همه‌مون کمک کنه.

من واقعاً از نظرت ممنونم و خوشحالم که دیدگاه خودت رو به اشتراک گذاشتی. اما می‌خواستم چند نکته رو بگم ...

اینکه میتونی انقدر متن‌های بلد بنویسی و در کل حوصله داری قابل تحسین و احترامه و از این استعدادی که داری به خوبی استفاده کن.  ولی اصلا فکرنکن اگر کسی کوتاه پاسخ میده کم تجربه، لول پایین و.... هست. موفق باشی

پزشک کوچولو🩺📚