2777
2789

من سایت بازار رو نمی‌شناسم .مدتی تو سایت « سکه سرمایه » می‌خریدم و می‌رفت بالا می‌فروختم .بهار سال ۹۷ با مقدار کمی شروع کردم . خوب بود چون اون موقع طلا نوسان داشت و حدود ۱۵ تومن  لین حدودا سود کردم . الآنم مدنیه طلاهامو فروختم و سکه خریدم گذاشتم زیر سرم 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیز راهنمایی کردی به نظرت سکه خوبه بخرم

ببینید الان زمان خوبی برای خرید سکه نیست و حباب داره . ب ویژه اگه سکه های بدون تاریخ بیاد حباب سکه می‌ریزه و گرفتار میشی ینی ضرر می‌کنی . میشه بگی چقدر  پول میخوای طلا بخری ؟ 

چی میشه این روزها با هم مهربان‌تر باشیم .

من رفتم تو سایت سکه سرمایه ثبت نامم انجام دادم ولی میخوام برا خرید صبر کنم اخه طلاداره میره بالا تو این سایت انلاین خرید و فروش میشه میتونم همه پولمو بریزم بخرم بعد که رفت بالا بفروشم