2777
2789
عنوان

تیپ عید

181 بازدید | 12 پست

۳۱ سالمه و همیشه تیپای خیلی اسپرت میزنم

ولی عیدا همیشه رسمی و اینا خرید میکنم و راستش اون لباسایی که عید میخرم خیلی بعدش پوشیده نمیشن

بنظرتون زشته واسه کسی که دوتا هم بچه داره عید تیپ اسپرت؟

امسال خیلی دلم اسپرت میخواد

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همین مشکلو دارم ،هرسال اردببهشت دنبال مانتو اسپرت و خنکم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

نه همه هر سبکی دوس داره میتونه بپوشه اسپرت یا لش ،مجلسی چه فرقی داره

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
نه عزیزم هرجور دلت میخواد زندگی خودته

مرسی عزیزم

خدایا امشب خیلی دلم گرفته دلم واسه دلم خیلی میسوزه.....بخدا حق دل من این نیس کاش این کارو با من نمیکردی کااااااش.خداروشکر ک اون روزای کذایی گذشت دیگه هیچوقت نمیخوام بهش فکر کنم.امیدوارم بتونم
عکس بده از تیپ های اسپرتت😅

هیچوقت تو سایت عکس نزاشتم عزیزم

نه همه هر سبکی دوس داره میتونه بپوشه اسپرت یا لش ،مجلسی چه فرقی داره

مرسی عزیزم

منم همین مشکلو دارم ،هرسال اردببهشت دنبال مانتو اسپرت و خنکم

آخ دقبقا منم

اسپرت یعنی چطوری

یعنی مثلل شلوار جین

مانتویی کاربردی و شال وکتونی