2777
2789
عنوان

عجب بابا عجب

117 بازدید | 11 پست

میدونم پسرم ولی مهم نی الان ۱۶ سالمه کلاس دهمم

من از ۲۷ شهریور با یه دختره بودم میدونم رابطه عاشقانه تو نوجوانی کار غلطیه و اصلا نباید اتفاق بیفته ولی چ میشه کرد

من خیلی وابسطش بودم اون تو کرج بود من تهران کلی با هم حرف زده بودیم صدای همو شنیده بودیم کلی قول و قرار ریخته بودیم

ولی من میدونستم که دقیقا این رابطه داره درسمو به فنا میده و واقا تو فکر این بودم تموم شه 

کمتر از یه ماه رفتم همینجوری ولی طاقت نیاوردم برگشتم و با هر اسرار و تمنایی بود برگردوندمش با هم بودیم

دیگه تو این فکر افتاده بودم اگه واقا وفاداره گور بابای درس ولی میدونستم این فکر اشتباهه از طرفی اگه رابطه رو تموم میکردم عذاب وجدان خفم می‌کرد این چن وقت اخیر خیلی دیر به دیر پیام هامو سین میکردو جوابای کوتاه به کلی پیام بلند میداد از طرفی انقد بدبختی انقد جدایی انقدد آوارگی دارم که به آدم ۳۰ ساله بگی گریش در میاد

با یه اکانت دیگه بهش پیم دادم چت کردیم قد یه چن ساعت بعد با اکانت فیک گفتم میشه برا من شی (رلم شی) گفت بله و من واقا عصبانی شدم فک کن صداتو بزاری برا یکی اینجوری بگه بعد من عصبانی شدم هم با اکانت فیک هم با اکانت خودم بلاک کردمش بعد یساعت با اکانت خودم انبلاکش کردم گفتم چرا برگشت گفت من فهمیدم تو میخااستی امتحانم کنی داشتم اذیتت میکردم بعد بگم شوخی بود اصلا برا همین گفتم بله بعد کلی هم حرف که دیگه کسی برا من مثل تو نمیشه اسم بچتون اسمم بزار کلی حرف و کلی حرف که عاشقتم دوست دارمو نرو واقا میخای بری واقا ندارمت دیگه بدون تو چیکار کنم روانی میشم اگه میشه نری کلی پیام که نیستم چیکار کن خلاصه یه ۲۰۰ تا پیام داد و طوری بهم عذاب وجدان داد که باور کردم مقصر ۱۰۰ درصدی خودمم الانم یه حس شدیدی دارم برگردم با اینکه فک میکنم برگشتن اشتباهه ولی هر چقد که اینطوری پیام میدم که اینطوری آخرش سرد و غمگین بیشتر عذاب وجدان میگیرم 

کمک کنید شما بودید چیکار میکردید

به عنوان یه خواهر بزرگتر میگم به هت یه زمانی به این بچه بازیات خنده ات میگیره.میگی حیف وقتمو صرف اینا کردم درستو بخون خودتو برسون به یه جایی.اونوقت باعقلت ازدواج عاشقی هم میکنی.

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدم این چه اسمی گذاشتی برا خودت داری هر چی بدبختی به خودت جذب میکنی.میتونستی بزاری مرد هزار خوشبخت& ...

خوشبختی کجا بود باو

الان بیشتر به فکر طرف مقابلم که واقا یچیش نشه

نمیگم خودمم حالم بد نیست 

ولی در کل نمیدونم کار خوب چیه

رفتارای بچه گانه  که خودتون و گرفتار میکنین  ترک کن اینگونه سرگرمیا  رو

من اصلا کسی نبودم ازین کارا کنم حتی نمیزارم هیچکی تو نوجوانی وارد رابطه شه

ولی الان بیشتر از خودم به فکر طرفم یچیش نشه میدونی شاید واقا اون راس میگه

خوشبختی کجا بود باو الان بیشتر به فکر طرف مقابلم که واقا یچیش نشه نمیگم خودمم حالم بد نیست  ...

کارخوب اینه دختررو ول کن برو سراغ درس و مشقت 

انقدم منفی حرف نزن

خوشبختی یا بدبختی اینه که ما خودمون جذبش میکنیم.هر کدومو فکر کنی وارد زندگیت میکنی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کارخوب اینه دختررو ول کن برو سراغ درس و مشقت  انقدم منفی حرف نزن خوشبختی یا بدبختی اینه که ما ...

اره برا دختره نوشتم بعد من زندگی کن و زندگی جریان داره عملا تموم کردم الان رابطه رو

ولی دختره شروع کرده من میمیرم و فلان بیسار

اره برا دختره نوشتم بعد من زندگی کن و زندگی جریان داره عملا تموم کردم الان رابطه رو ولی دختره شروع ...

ولش کن اهمیت نده تو کلاس دهمی بلاک کن برو دنبال هدفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اصلا کسی نبودم ازین کارا کنم حتی نمیزارم هیچکی تو نوجوانی وارد رابطه شه ولی الان بیشتر از خودم ب ...

اونم برا خودش یه فکری میکنه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد