2777
2789

من که رفتم گرفتم 

چه توهینی 

من خودمم رفتم گرفتم 

بنظر من توهین نیس درسته گذشته هر ادم و اتفاقاتش بخودش مربوطه 

ولی با این وضعیت جامعه من خودم به شخصه حق میدم اگهکسی به دیگری اعتماد نداشته باشه 

چیز چرتیه

ولی چهار روز دیگه تو زندگیت بری اگه برای مثال اونجوری ک باید باشه نباشه (منظورم اینه که حالا خون نیاد یا هرچی) 

ذهن طرف مقابل رو مشغول میکنه اما وقتی داشته باشی و اگاه باشه به این موضوع حرفی باقی نمیمونه چون ادما تا نری باهاشون زیر یه سقف متوجه کامل اخلاقیاتش نمیشی و بهتره برای خودت اینکارو انجام بدی

خدایا شکرت... 🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندیدم پسری بخواد فقط تو نی نی سایت میبینم پشمام میریزه مگه دوره صد سال پیشه

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

منم تحقیر میدونم این کار رو.و متاسفانه شهر من خیلیا هستن ک چنین انتظاری از دختر دارن.یکی از دلایل اینکه ازدواج دوس ندارم همینه.یبار تو نامزدی میبرنت گواهی سلامت.روز پاتختی هم خون میخوان.اگر خون نیاد هم میبرنت دکتر زنان

خاک تو سرشون.خاک خاک

خیلی بایدفرهنگ طرف پایین باشه که بخاطر خون نیومدن و .... بخاد شک کنه😵‍💫

خیلی از مردا بخاطر شرایط فعلی جامعه بدبین شدن 

من خودم همسذم بشدت ناراضی بود و از کارم ناراحت شد 

ولی من بخاطر خودم این کارو کردم 

خدایا شکرت... 🥹

الان که کسی برگه نمیخواد 

والا زمان مادر من برگه میگرفتن  من اصلا ندیدم پسری برگه بخواد 

دنبال این چیزها نبلش با خانواده و پسر بافرهنگ و باشعور ازدواج کن هم تو این مرحله هم تو مراحل بعد زندگی راحتی

من که رفتم گرفتم  چه توهینی  من خودمم رفتم گرفتم  بنظر من توهین نیس درسته گذشته هر ...

برای مرد هم همین نظرو داری؟؟؟ مردارو هم میشه برد پزشکی قانونی برای تشخیص 

یا از دید شما فقط مهمه خانوم باکره باشه؟

بدبین شدن با بی فرهنگ بودن متفاوته

چرا میزارین پای بی فرهنگ بودن ادما؟ 

من دختر ۱۳ساله میشناسم که همه کاری میکنه 

این دختر چهاروز دیگ میخاد ازدواج کنه چی میگه گذشتع ادم بخودش مربوطه 

گذشته ادم بخودش مربوطه ولی اونی هم که قراره باهاش زندگی کنه مربوطه که بعدش * ایدز * نگیره 

دیگه حالا میگن روشنفکر باشید ولی بفکر خودشون و طرف مقابلشون هم باشن🤷‍♀ و اینکه 

مورد بوده طرف نرفته کارت سلامت بگیره شب عروسی خون نیومده بعد دعواشون شده سر همین مورد دادگاه طلاق گرفتن 

و جالبه بدونی خیلیا این اتفاق براشون میوفته و یکی از دلایلی ک این کارت داده میشه و ازش دوتا هم داده میشه اینه که بعدا به مشاجره و دادگاه کشیده نشه چون خیلیا سر این موضوع جدا میشن 

و این از بی فرهنگی نمیاد 

از نداشتن اطلاعات کافی ادما میاد و فرهنگ غلطی که جا افتاده 

خدایا شکرت... 🥹