2777
2789
عنوان

خانمهای تهرانی کمک

125 بازدید | 14 پست

من چند روزه تهرانم امروز آخرین روزه و فردا برمیگردم شهرمون ولی واسه دخترایه ۹ساله م خرید نکردم کجا امروز بازه و لباس واسه عید میخام مثلا بیلر دامنی جین یا سارافون قشنگ داره برم بگیرم لطفا راهنمایی کنید.

امروز بیشتر جاها بستس

نمیتونی فردا بری؟

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم بعدازظهر هم بستس همه جا؟

بله

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

جمهوری

پاساژ شاندزلیزه مخصوص بچه هاست

پاساژ شاپرک منطقه علم و صنعت 

عبدل اباد

اینا رو میتونی بری مخصوص بچه‌هاست و لباسای خوبی هم دارن

خواهش می كنم برای سلامتی خونوادم دعا كنید. ممنون
خیابون بهار بورس لباس بچه پاساژ شاپرک  بعید می دونم امروز بسته باشن مغازه ها باز می کنن حالا ...

مرسی عزیزم خیابون بهار هم شنیدم ولی گفتم شاید بیشتر سیسمونی و لباس کودک داشته باشه بچه های من بین کودکی و نوجوون حساب میشن لباس براشون هرجایی پیدا نمیشه