2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونه ادم جداشده باشه؟

قاعدتاً وقتی کسی ازدواج می‌کنه مطمینه با طرف مقابل خوشبخت میشه پس ب خیال خودش نیمه گمشده اش رو پیدا کرده حتی اگه بعدا متوجه شده اشتباه کرده

دوما  اگه اینقدر خوب بود زندگیش رو حفظ می‌کرد

تو هر دعوایی قربانی وجود ندارد تقصیر سر هر دو طرف هست

واقعا دیگه خستم کردند

همه مشکلات زندگی ک خودش هزاران طرف داره بره یطرف. اینکه یمشت کوچ ولو و خب ر بی ار و خب ر بب ر اینجان یطرف دیگه. 

بابا جان شاید آدم بخاد با همسن و سال خودش درباره مشکلات زندگیش یا جامعه یخورده حرف بزنه... 

اههههههه😣😣😣

همه مشکلات زندگی ک خودش هزاران طرف داره بره یطرف. اینکه یمشت کوچ ولو و خب ر بی ار و خب ر بب ر اینجان ...

والا بخدا یه سال هست عضو شدم شش بار تعلیق بی دلیل شدم چون با عقایدم مخالف بودن اونقدر هم قبلش بهم فحش دادن ولی چون ذاتا جاسوس نیستم گزارش هم نمیزنم ولیی همیشه تعلیق میشم!!!!!

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
والا بخدا یه سال هست عضو شدم شش بار تعلیق بی دلیل شدم چون با عقایدم مخالف بودن اونقدر هم قبلش بهم فح ...

منم چند بار تا الان تعلیق شدم. نمیشه حرف زد درباره موضوعی. یهو میبینی اونایی ک جنبه ندارن به بال قباشون بر میخوره دکمه گزارش هم مفت جلوشون گذاشته. 

باور کن بوده ک بعضی مسائل رو دیدم ولی هیچی نگفتم. شایدم با گفتن من مشکل بنده خدایی حل می‌شده ولی نگفتم چون بعضیا درک ندارن یهو گزارش میزنن