2777
2789
عنوان

دعاش کنید

159 بازدید | 19 پست

خدا خیرتون بده.مادرمو بردن بیمارستان 

اکسیژن خونش پایین بود.

دیروز حالش بد شد،اکسیژن گرفت بهتر شد.باز صبح حالت خفگی داشت بردنش بیمارستان ساعت ۵حدودا.

هر کی دعاش میکنه بگه منم براش حمد و صلوات میخونم.

اگر تونستم کمکی بهتون کنم،لطفا برای سلامتی امام زمان(عج)دعا کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالا حالشون خوب میشه براش انرژی مثبت میفرستم و از صمیم قلبم از خدا میخام که زودتر بهتر شن،شمام نگران نباش خدا مراقبه،و اینکه من خودم تو دوران کرونا بارها سر اکسیژن خون رفتم بیمارستان،خداتموم مرسضها رو شفا بده و مادر عزیزتونم زودتر بهبود پیدا کنن،الهی آمین

انشالا حالشون خوب میشه براش انرژی مثبت میفرستم و از صمیم قلبم از خدا میخام که زودتر بهتر شن،شمام نگر ...

ممنونم مهربونم

خدا عزیزاتو ببخشه بهت عزیزم 

براشون حمد شفا میخونم انشالله ب حق حضرت زهرا بهبود پیدا کنن

ممنونم عزیزم 

ان شاءالله 

خدا عزیزانتون رو نگه داره

خدا سلامتی بده ان شاءالله

براشون حمد خوندم

یا من اسمه دواء و ذکره شفاء 🤲

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083
سلام عزیزم. تعریف شما رو از یک دوست شنیدم. گفتن از ذکر و چله خیلی سر در میارید. لطف میکنی برای بهبود ...

سلام عزیزم ممنونم از دوست عزیزتون و شما لطف دارید.

بهبود روابط زن و شوهر؟

برای خونه دار شدن ذکر زیاد هست و خیلی مجربه دوستان زیادی حاجت گرفتن

تو تاپیکام هست سرچ کنید،تاپیکای مهکام توش برای خانه دارشدن تاپیک هست.

اگر پیدا نکردید،بگید تگ کنم.

چند روز پیش میخواستم لینک بزارم،نمیشد.وگرنه با لینک راحت تره