2777
2789
عنوان

مادرشوهر

473 بازدید | 35 پست

بچه ها دلم خیلی گرفته اعصابم بدجور داغونه نمیدونم از دست این مادرشوهر کثیفم چکارکنم!!الهی همچین مادرایی که آرزوشونه زندگی بچه هاشون خراب بشه زودتر مرگ با ذلتی بده !!!بعد ۴سال دارم از شوهرم جدا میشم متاسفانه آخرین روزی که خونه خودم بودم داشتم با مادرم صحبت می‌کردم از سر عصبانیت یک چیزایی پشت گوشی به مادرم گفتم شوهرم بعد چند دیقه کلید انداخت اومد داخل و به روم آورد که اره حرفاتو شنیدم الان همونارو رفته گذاشته کف دست خانوادش!همشون باور کردن خدا میدونه که من آدم بدی نیستم قطعا اگر بودم ۴سال الکی عمرم رو پای کسی که یک هزاری تو جیبش نداشت که یه عروسی بگیره هدر نمی‌دادم!الان که خونه پدرم هستم هرروز مادرشوهر آشغالم عکس پروفایل روبیکاشو خطاب به من میزاره که من شیادم و کلاهبردارم نمیدونم فریب دادم پسرشو!😐خودم به اندازه کافی مشکلات دارم اینم به دردام اضافه شده دست خودمم نیس خیلی آدم حساسی ام نسبت به اینطور مسائل چکارکنم با این مسله؟چه رفتاری نشون بدم از خودم؟به نظر شما به مادرم بگم فردا به شوهرم زنگ بزنه بهش بگه این مسله رو؟یا مثل خودش مقابله به مثل کنم با عکس پروفایل جوابشو بدم؟انقد به این مسله فکر کردم قلبم تیر میکشه🙂

احیانا بلاک نمیتونی بکنی ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شمارش رو پاک کن 

زنیکه عوضی چند مدت بلاک کرده بودمش عمدا عکس پروفایل معنی دار میزاشت الانم همین کارو میکنه زنیکه روانیه مشکل اعصابداره از همون اول قرص مصرف می‌کرد 

ب جای اینکه چکش کنی و خودتو زجر بدی شمارشو پاک کن ک نبینی.

حتی بلاکشم نکن ک فک کنه چقد برات مهم بوده.

وقتی داری جدا میشی دیگه چ زنگ زدنی،چ پروف گذاشتنی،چ چک کردنی دختر خوب.

قلب و ذهنتو ازین مسایل بچگانه بیرون کن تا آروم بشی. 

اون مادر شوهر اگه بزرگی بلد بود مث دختر بچه ها رفتار نمی‌کرد و با پروف عوض کردن حرف نمی‌زد.چ کاریه آخه 

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
احیانا بلاک نمیتونی بکنی ؟

بلاک کردم خوده زنیکه عوضی عمدن منو بلاک نمیکنه عکس پروفایل معنی دار میزاره که منو به وجد بیاره روانیه به تمام معنیه قرص مصرف میکنه 

پروفایل؟؟؟؟؟؟؟

مادرشوهرررررر؟؟؟؟؟

هه

اسی کجای کاری 

واقعا واسه عکس پروفایل اونم تو وقت میذاری قربونت برم 

حرفی داره چرا نمیاد صاف بگه چرا زورش به مجازی رسیده 

تو پروفایل عادی بذار نه شاد شاد نه ناراحت 

یا کلا ی مدت دلیت بزن بعدا نصب کن 

چ کاریه فدات شم 

محل نده 

نذار با کوچکترین چیزا روح و روانتو به هم بزنه  

خیلی بچه هست 

بلاک کردم خوده زنیکه عوضی عمدن منو بلاک نمیکنه عکس پروفایل معنی دار میزاره که منو به وجد بیاره روانی ...

پاکش کنی بازم میبینیش ؟ کلا چک نکنش

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
میخوای جداشی؟؟اگر همسرت و زندگیتو دوست داری با همسرت صحبت کن بگو شرط من دوری از خانوادته ولی اگر قبو ...

من شوهر و زندگیمو دوس دارم ولی خدا شاهده ظرف ۳ماه که اومدم خونه خودم گوشتام از رفتارای عجیب غریب شوهرم و خانوادش آب شد شوهر من با کار و خانوادش عروسی کرده اونارو به زنش ترجیح داد تو این یک ماه یکبارم سراغم نیومد حتی یه زنگ یا پیامم نداد اونم از خداشه زندگی زودتر بهم بریزه نمیدونم من انقد پوست کلفت هستم که در برابر رفتارای همچین شوهری هیچ واکنشی نشون نمیدم کسی دیگه جای من بود تاحالا هزار بار فرار کرده بود مخصوصا که وقتی عصبی میشه با چاقو و ساطور تهدید میکنه 

ولش کن اصلا چک نکن شمارش رو پاک کن بدرک برن همشون گمشن

ای کاش ضرری ام از جانب من بهشون می‌رسید الکی قضاوتم نمیکردن همین مادرشوهر کثافتم یک ماه پیش میگف برو طلاقتو از پسرم بگیر خودتو راحت کن یا وقتی می دید حق با منه میگف من در مقام قضاوت نیستم و کسی رو قضاوت نمیکنم اونوقت حرفای پسرشو باور کرد و چرت پرت سر در پروفایلش میزاره قلبم ازین بی مروتی بدجور شکسته