2777
2789
عنوان

این رفتار خواهر شوهرم معنیش چیه؟

626 بازدید | 33 پست

پسر بزرگترم که من مادر خونده اش هستم رفت خونه عمه اش ،بعد عمه اش جلوی جاریم که شوهرم بشدت با رفت و آمدش مخالفه و تا بحال نرفتیم خونشون و رو نداده بیان خونه از پسرم در مورد اینکه اخلاق من تو خونه باهاش چطوره و توی حل تکالیف بهش کمک میکنم یا نه و این مسائل سین جیمش کرده(خودش اصصصلا کاری ب تکالیف بچه هاش نداره و هر وقت من حساس میشم رو تکالیف میگه بچه خودش باید علاقه ب درس داشته باشه) ،قبلا چند باری تو موقعیت های مختلف ازم تشکر میکرد چون رو تربیت بچه ها حساس بودم و خودش میدید ولی احساس میکنم الان چون خودم باردارم حساس تر شده ،هیچوقت تو شرایط سخت کنار همسرم نبودن و همسرم تو هیچ موضوعی بهشون اجازه نظر دادن نمیده !الان نمیدونم عکس العملی نشون بدم ب این حرکتشون یا نه !نمیدونم اگه بالفرض پسرم میگفت گاهی دعوام میکنه عکس العملش مقابل من چی بود و میخاست چیکار کنه و ایا اصن جسارت همچین کاریو داشت که بخاد دخالت کنه  یا نه ،به روش بیارم یا نه،چون تکرار این حرکت قطعا بچه رو ب من حساس میکنه

من یه مادر قوی ام  

ممنون ک بهش میگی پسرم ،،ممنون مادری می‌کنی ،ممنون حواست بهش هست ❤️🥰🫂

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به همسرتون بگین دوستانه بهشون بگه لطفا دیگه از پسرم در این مورد سوال نکنین نسبت به رفتار و کارای مادرش حساس میشه 

خدایا،راهی نمی بینم ،آینده پنهان است، اما مهم نیست همین کافی ست که تو راه را میبینی و من تو را...