2777
2789
عنوان

پادرد

42 بازدید | 8 پست

من کارم جوریه که از صبح تا عصر سرپا وایمیسم

چند روزه رگ های پشت مچ پام موقع راه رفتن درد می کنه مثل اینکه جمع میشه

الان رفتم دستشویی موقع برگشتن یکی از پاهام یه درد شدیدی از قسمت لگن گرفته

همش میگم بهتر میشه  بخاطر کاره

ولی داره زیاد تر میشه مثل اینکه باید برم دکتر

اگه ازباسن میگیره تا پایین پا از سیاتیک هست چاره اش هم استراحت

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.

عزیزم رگ سیاتیکت میگیره خییییییلی مراقبت کن ک درمان نداره ۱۰ساله درگیرشم ی ذره کار سنگین انجام بدم یا خیلی راه برم تادوروز فلج میشم امروزم ی خورده بیرون کارداشتم پیاده رویم زیاد شده الان از شدت درد پامو با روسری بستم ک ماهیچم نزنه عاصیم کرده

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قسمت داخلی  یعنی قسمت جلویی پام پشت پا یا باسن نیست

رگش گرفته ازدوش آب گرم وماساژ استفاده کن

وقت کم است...ما ابد در پیش داریم...                                 پناه میبرم به خدا،از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده‌ام.
عزیزم رگ سیاتیکت میگیره خییییییلی مراقبت کن ک درمان نداره ۱۰ساله درگیرشم ی ذره کار سنگین انجام بدم ی ...

راستش دیسک کمر خفیف دارم

ولی دردش مثل قبل نیست

قبلا موقع کار پاهام درد می کرد ولی اینطوری نبود

فعلا فردارو خونه م 

فک کنم با استراحت بهتر شه

راستش دیسک کمر خفیف دارم ولی دردش مثل قبل نیست قبلا موقع کار پاهام درد می کرد ولی اینطوری نبود فع ...

خب همه چی ب مرور اتفاق میفته.

اره استراحت کن با روغن زیتون درمانی ماساژ بده گرم نگهش دار 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون