2777
2789
عنوان

خواندن نماز

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 43 پست
منم دقیق مثل شمام ولی به نظرت خدا ازمون قبول میکنه

آره بالاخره شروع کردی قطعش نکن 

یه جایی کلا وصل میشی بدون قطعی 

بنظرم ادامه بده تو مسیر که قرار بگیری کارت آسونه

انگار داری تراشیده میشی مثل الماس واسه همینه هی قطع و وصلی داری❤ 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کاهل شدی بدون که عشق و علاقت واقعی نیست و یه جای کارت میلنگه...اگه علاقت شدید باشه بی اراده برای شنیدن اذان انتظار میکشی...

به نظرم بیشتر از اینکه مراقب نمازخوندنت باشی مراقب رابطه ی قلبی ات با خدا باش...اونوخ نمازات خودش درست میشه...

ببین محیط آدم، دوستاش، خانواده ش، جهت میده به آدم

بخاطر همین حدیث داریم دوستی انتخاب کن که تو رو یاد خدا بندازه

خیلی تاثیر داره تو چه محیطی نفس بکشی، چه خوراک فکری برای خودت داشته باشی، ورودی چشم و گوش و ... چی باشه

نماز خوندن هم برای معجزه دیدن نیست، میخونم چون وظیفمه نه به امید معجزه

بعدشم ما معجزه رو چی تعریف میکنیم؟ عمدتا اینکه چیزی که می‌خوایم بشه، یعنی برای خدا تکلیف تعیین میکنیم، که این با ساختار عالم اصلا جور در نمیاد، بعد شاکی و ناامید میشیم

من چند روزی استحاضه کثیره دارم تو حکمش گیج شدم نی نی هم دارم واقعا این چنروز اوضاع نمازم به هم ریختخ ...

نه دورت بگردم

اما نگاه پریودی ۷ روزه درسته؟

من شنیدم(البته مطمین نیستم،یه وقت خدایی نکرده تو گردنم نشه بازم بپرس) شنیدم که تا ۱۰ روز بعد از اون ۷روز اگر خون بیاد یعنی باید غسل حیض کنی

امـــا عزیزم بازم بپزس مطمین نیستم یوقت تو گردنم نباشه خدایی نکرده

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

من چند روزی استحاضه کثیره دارم تو حکمش گیج شدم نی نی هم دارم واقعا این چنروز اوضاع نمازم به هم ریختخ ...

اگ بتونی نزدیک اذان غسل کنی خوبه اونطوری. برای هر آنان غسل کن بعد نمازو بخون 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

اگه خسته هم باشم   بازم به زور میرم نماز رو میخونم حتی پنج دقیقه مونده به غروب افتاب و بیحوصله خوندم ولی نمیزارم قضا بشه 

شرایط ادمها متفاوته 

قبل از اذان وضو بگیر هر بار هم خوندی روی کاغذ تیک بزن ببین میتونی ۴۰ تا کنی 

میشه دلبرانه بنگری...!؟
ببین محیط آدم، دوستاش، خانواده ش، جهت میده به آدم بخاطر همین حدیث داریم دوستی انتخاب کن که تو رو یا ...

متاسفانه من خودم هستم و خودم توی اطرافیان و حتی خانوادم کسی اهل نماز نیست و منظورم از معجزه گرفتن دستای ما تو اوج بی پناهی و ناامیدیست که خدا این لطفو ایمان دارم به هممون داره

گاهی وقتها تو یه مسیری بی اختیار قدم میزاری انگار یکی هلت میده نمیدونم تهش چی برات مقدر کردن ولی هرچه از دوست رسد نکوست 

چند وقت پیش پسرمو بردم برای کلاس حفظ قرآن گفتن شما هم شروع کن گوشیمو گرفتن و برنامه شو زدن دفترچه و جزوه دادن دستم گفتن جلسه بعد بیا !!! 

واقعا منگ بودم انگار زبونم قفل بود نمیتونستم حرف بزنم که نه نمیخوام نمیتونم 

الان چند صفحه حفظ کردم و هر جلسه مشتاق برای حفظ صفحه بعد

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
یه اتفاق بزرگی که بیاد تو از مشکل نجات بده ،چیزی که جز خدا کسی قادر به اون تحول نباشه ،۲۲ سالمه وچیز ...

همینکه ثابت قدم باخدا عبادت کردی معجزه هست پس چرا من نتوستم ؟ 

مطمئن باش معجزه بوده و هنوزم تو زندگیت هست ان شاءالله زندگیت بیفته رو غلتک خوشبختی و خوشی

متاسفانه من خودم هستم و خودم توی اطرافیان و حتی خانوادم کسی اهل نماز نیست و منظورم از معجزه گرفتن دس ...

پس ورودی گوش و چشم و... رو توجه ویژه کنید

سخنرانی خوب، زیارت جامعه که ارتباط با اهل بیته و....

خدا ویژه هوای شما رو خواهد داشت انشالله

نه دورت بگردم اما نگاه پریودی ۷ روزه درسته؟ من شنیدم(البته مطمین نیستم،یه وقت خدایی نکرده تو گردنم ...

بله مهربان درسته تا دخدروز حیضه بعدش استحاضه متاسفانه مال من کثیره س و مدام باید غسل کنم🥺🥺عزیزم دعا کن زودتر خوب بشم بعد زایمانم تا الان که چهار ماه میگذره سه بار پریود شدم دوتاش روزاش شد ده روز و شدتش هم خیلی زیاد این دفعه سوم که زود تموم شد شش روز بعدش دوباره اومد که دیگه پریود نبست استحاضه حساب میشه ول یچون زیاده میترسم بدنم ضعیف بشه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇