2777
2789
عنوان

پدر...

103 بازدید | 17 پست

غمگین ترین آدما ...ادمایین که پدر داشتن ولی در اصل نداشتن ‌...

بعد از چهار سال قهر روز فوت خواهرش بغلش کردم خواستمو بازم عشقمو بهش بورزم و مشت و لگد هایی که خوردمو فراموش کنم ...حالا امشب شب مهم زندگیم که خرابش کرد بهش گفتم کاش دخترت و مثه خواهرت از دست ندی ....

اونایی که پدراتون خوبن قدرشونو بدونید خدا براتون حفظشون کنه .... پدر ستون یه خانواده ست سایه یه دختره

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...

منم نداشتم هیج وقت ولی ترسشو همیشه داشتم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💔❤️‍🩹

نابودمون کرد...

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

نابودمون کرد...

خیلی خوب میفهممت ...میتونس کاری نکنه ولی بدتر کرد ...

اگر سخن میان من و تو پایان یافت و راه های وصال قطع شدند و جدا و غریبه گشتیم ، از نو با من آشنا شو ...
خیلی خوب میفهممت ...میتونس کاری نکنه ولی بدتر کرد ...

کاش بچه سر راهی بودیم..

کاش بچه سر راهی بودیم..

انشالله خدا به دلت آرامش بده عزیزم ...یه مردی بیاد تو زندگیت که همه اینا رو بشوره ببره ‌‌‌‌‌...یا خودت زنی بشی که از ته دل شاد و موفق باشی ...کارماشونو میبینن شک‌نکن اه فرزند به چیز دیگه ست

ولی واقعا چرا بعضی از پدرا اینجورین ادم احساس سر راهی بودن بهش دست میده

میدونی فک‌ میکنن میدونن ...ولی هیچی نمیدونن یه برده میخوان تا یه بچه

انشالله خدا به دلت آرامش بده عزیزم ...یه مردی بیاد تو زندگیت که همه اینا رو بشوره ببره ‌‌‌‌‌...یا خو ...

ممنون عزیزم🌸 همچنین🌸