2777
2789
عنوان

کدام بانک سود سپرده بیشتری رو میده

5376 بازدید | 12 پست

بچه ها من حدود 23 میلیون پول دارم یعنی پولامو جمع کردم.....میخام سود سپرده از بانک بگیرم کدوم بانک سود بیشتری میده؟....یعنی اگه 23 تومن رو بزارم ماهی  چقدر پول پول بحسابم واریزمیشه

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صندوق گنجینه زرین شهر سود ۲۳ گاهی ۲۵ درصد میده . از بازار اپلیکیشن ibshup ( آی بی شاپ) رو دانلود کن  و سرمایه گذاری کن .  در واقع صندوق با درآمد ثابت هستش مربوط به بانک شهر . همه چیزش اینترنتیه حتی ثبت نامش .

این نیز بگذرد .....
صندوق گنجینه زرین شهر سود ۲۳ گاهی ۲۵ درصد میده . از بازار اپلیکیشن ibshup ( آی بی شاپ) رو دانلود کن ...

وای ادم ازین جور ثبت نام میترسه یه وقت هک بشه

ای که خوانده ای مرا  راه نشانم بده

سلام بچه ها اگه دنبال وام (((بدون ضامن))) هستین برین برنامه ویپاد بانک پاسارگاد رو نصب کنین خیلی خوبه با توجه به گردش حساب و اعتبار سنجی بانکی بهتون وام میده وام از یه میلیون داره تا پنجاه میلیون !! من خودم دارم استفاده میکنم کل پولهام رو تو این کارت ریختم تا گردش حساب هم داشته باشم خواستین نصب کنین معرف خواست این کد رو هم وارد کنید موفق باشید اگر خیرش رو دیدید برام دعا کنید!! معرف :YERWH4