2777
2789
عنوان

راه حل برای سختی دفع دارید؟؟😓

475 بازدید | 17 پست

معذرت 🥲🥺😬

خیلی اذیتم همیشه این مشکل داشتم ولی تازگیا بخاطر استرس و اینا خیلییییی بد تر شده 

میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارو یا غذاهای روان کننده بخور 

میری دستشویی میشینی ، از هر دو طرف ، دستات رو نزدیک مقعد ببر ، و اون قسمت رو فشار بده ( اون قسمت راست روده است که مدفوع اونجا گیر میکنه و سفت میشه ) تو با کمک انگشتهای هر دو دستت اون قسمت ( نزدیک مقعد ) رو از هر دو طرف فشار بده که کمک کنی مدفوع خارج شه

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

شربت لاکسی ژل از داروخونه بگیر . یک ق سوپخوری بخور.

روغن زیتون

قرص بیزاکودیل هم معجزه هست. 

حالا انجیر ناشتا و قیصی خیس خورده و ... هست 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
دارو یا غذاهای روان کننده بخور  میری دستشویی میشینی ، از هر دو طرف ، دستات رو نزدیک مقعد بب ...

مرسی بابت راهنمایی 

کاهو. اسفناج . گوجه. خیار رو سالاد کن و توش دست و دلبازانه روغن زیتون بریز

بد مزه نمیشه روغن زیتون زیاد بریزم؟؟

یه چند وقت ناشتا کیوی بخور بعد غذا هم کیوی بخور همراه غذا یه بشقاب سبزی بزار جلوت بخور آب آب آب خیلی مهمه هر روز حداقل ۶ لیوان آب بخور آلو خشک بخور چای بابونه میوه هایی مثل پرتقال خیار کیوی بخور سعی کن یه مدت از نان سبوس‌دار استفاده کنی اگه پیدا نکردی نون بربری رو جایگزین کن تا وقتی که خوب نشدی مایعات مثل سوپ بپز بخور و توش آبلیمو بریز و در آخر نیم ساعت تا چهل دیقه پیاده روی کن 

یه چند وقت ناشتا کیوی بخور بعد غذا هم کیوی بخور همراه غذا یه بشقاب سبزی بزار جلوت بخور آب آب آب خیلی ...

مرسییی حتما امتحان میکنمم💞

بد مزه نمیشه روغن زیتون زیاد بریزم؟؟

منم قبلا مثل شما بودم الان تو غذا هام یه قاشق غذا خوری روغن زیتون میریزم به من گفته بودن ناشتا با شکم خالی بخورم خوبه نتونستم بوشو تحمل کنم گذاشتم کنار الان از مامانم خواستم روغن غذا رو کم کنه یه قاشق روغن زیتون بریزیم تو غذا من یه قاشق میریزم تو بشقابم الان عادت کردم