عععععععععسل مدیر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3838 عنوان راه حل برای سختی دفع دارید؟؟😓 | مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 17 پست معذرت 🥲🥺😬خیلی اذیتم همیشه این مشکل داشتم ولی تازگیا بخاطر استرس و اینا خیلییییی بد تر شده میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان 1402/11/21 | 23:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
___ghazaal___ عضویت: 1396/06/20 تعداد پست: 9048 بد مزه نمیشه روغن زیتون زیاد بریزم؟؟ بستگی ب برندش دارهمن مدل پالایش شده میگیرم نه بد نمیشه.روش نمیشه مخصوص سالادالبته بهتره طبیعیاش رو بگیری تا شرکتی ها که سوپریا دارن امافعلا همین سوپریاشم کارتو راه میندازه خدایا شکرت❤️
عععععععععسل مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3838 منم قبلا مثل شما بودم الان تو غذا هام یه قاشق غذا خوری روغن زیتون میریزم به من گفته بودن ناشتا با شک ... امتحان میکمم مرسی میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان
عععععععععسل مدیر استارتر عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 3838 بستگی ب برندش داره من مدل پالایش شده میگیرم نه بد نمیشه.روش نمیشه مخصوص سالاد البته بهتره طبی ... حتما انجام میدم مرسی ازت 💓 میشه برای برآورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستی؟در ضمن این حساب دست صد نفره دوستان