2777
2789
عنوان

متاهلی و تنهایی

654 بازدید | 33 پست

من دو ساله متاهلم اما همش تنهام.حتی وقتیم ک هست ابمون تو ی جوب نمیره. همش متلک میندازه.

اصن نمیش باهاش حرف زد سریع عصبی میش.همه تقصیرها رم میندازه گردن من

ازش خسته شدم خ خودخاه و خودرای هست. نمیتونم تحملش کنم از ی ورم احساس تنهایی داره نابودم میکنه.هیشکی درکم نمیکنه😢چکنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم حست و یه یار داشته باشی اما باز حس تنهایی کنی خیلی سخته خیلی اول باید بپذیری این موضوع و بعد وقتت و پر کنی باشگاه بری کتاب بخونی فیلم ببینی اگر جای حس تنهایی میکنی بنویس حرفاتو یه دوست خوب پیدا کن درسته باز هیچکس اون شوهر ادم نمیشه اما بهتر از این که ادم بشینه و هییییی غصه بخوره

تنها راهش اینه ک خودتو سرگرم کنی منم ی مدت اینجوری بودم از فکر و خیال ب ریز رفتار توجه میکردم و از تنهایی مث افسرده ها گیر میدادم شوهرمم همون حالت منو از من دریافت میکرد چن وقته دارم درس میخونم حالم خیلی خوبه و فهمیدم شوهرم چق خوبهههههه عالیه

پس چرا دارید عمرتون وقتتون جوانیتون رو تلف میکنید 

ببخشید اینو میگم 

این اسمش زندگی نیس 

یعنی هیچ لذتی از زندگی مشترک ندارید پس چرا زیر یک سقف موندید باهم 

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤
میفهمم حست و یه یار داشته باشی اما باز حس تنهایی کنی خیلی سخته خیلی اول باید بپذیری این موضوع و بعد ...

آره همش سره خودمو با کلاس و ورزش پر میکنم اما.. بقیه رو که میبینم چقد شوهراشون پایه ن ... دلم میسوزه.عمرمو ب فنا دادم با این ازدواج :(( اصن نمی‌دونستم اینجوری میش

همین الان داشتم فکررمیکردم کاش به خواستگارایی که خیلی دوستترم داشتن جواب مثبت میدادم.نه کسی که من بیشتر بهش علاقه مند شدم

رابطه ای که مرد عاشق تر باشه تا بی نهایت ادامه داره

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤

از مشاور خوب، غافل نشو

دنبال همه‌ی علتا تو شوهرت نگرد، یه نگاهم به خودتو رفتارت بنداز، ممکنه داره پدافند و دفاع میکنه در برابرت

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای