2777
2789
عنوان

دخترا چرا اینجوری شدن

187 بازدید | 14 پست

البته نه همه ی دخترا نمیخوام جمع ببندم چون خیلیا اینجوری نیستن

ولی چند روز پیش یه کلیپ دیدم تو اینستا تو اکسپلور اومده بود یه پسره تقریبا 17.18ساله دابسمش میرفت واقعا هم خوش چهره بود

بعد یه عده دختر اومده بودن نوشته بودن وای فداتشم الاهی وای پسرم بچه ی منه

بخورمت خوشگله از این حرفا واقعا خجالت نمیکشن واقعا برام سواله اخه

ن‌بابا چ خجالتی اینا بی حیان

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️

خجالت آور تر اینه کسی رو برای جوری که میخواد حرف بزنه 

محاکمه کنی

تازه اونقدر فشار بخوری 

که بیای راجع بهش تاپیکم بزنی  

تو فقط مسول برخورد خودتی

چرا دوست دارین همه یه مدل باشن 

واقعا خجالت آوره

یه پسر چشم سبز هستتتت.....کامنتا اونوو باید ببینییییییی ایدیش یادم نیس ولی میدونم اسمش کامیار بود

بنام خدایی ک انگار قاتل پدرشم حتی اگه بعضی حرفا باعث مرگ‌کسی بشه بازم اسمشو میذاری آزادی بیان؟ آینده قراره خوب بشه:) منم یه دوره ای به خودکشی فکر میکردم ولی الان میگم زندگی اونقدرام بد نیست ♡  دوس دارم تو زندگی بعدیم یه سنگ باشم .... ۷ تا گل و میلیون ها پروانه ...؛) 
خجالت آور تر اینه کسی رو برای جوری که میخواد حرف بزنه  محاکمه کنی تازه اونقدر فشار بخوری  ...

ببین من چی میگم بعد حرف بزن 

میگم یه دختر باید اون قدری مامان باباش بش حیا یا داده باشن نیاد زیر یه پست پسر ننویسه بخورمت

خب برعکس رو تصور کن

یه دختر کیوت و خوشگل دابسمش بزاره

پسر ها چه کامنت ها و قربون صدقه هایی براش میزارن، و حتی متاسفانه کامنت های دیگه...

به نظرم این چیزا واسه نوجوون ها تا حدی طبیعیه

(به جز اون کامنت هایی که جز تعرض کلامی و توهین حساب میشن... اونا نه تنها عادی نیست بلکه جرمه)

ببین من چی میگم بعد حرف بزن  میگم یه دختر باید اون قدری مامان باباش بش حیا یا داده باشن نیاد ز ...

همه راهی که پدر مادرشون بودنو  رفتن ، نمیرن 

اون دوست داشته این مدلی حرف بزنه 

دوره ی اینکه بخوای دیگرانو با برچسب بی حیا و باحیا مقایسه کنی گذشته 

روش زندگی هرکس متفاوته 

همینم ادما هارو متمایز میکنه

قضاوتم با خداست

بشه ی منه فداش بشم منه قبونش بشم منه بشه خودمه😂😂😂

این چیه همه میگن؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱