2821
2789
عنوان

شنیدن صدای جغد

354 بازدید | 18 پست

شهرستانم تو حیاط صدای جغد میاد می ترسم😰🫠

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍

چرا می‌ترسی سعی کن حس خوب ازش بگیری

من مطمئنم که تو موفق میشی... نه فورا اما قطعا😉          از تو فقط یدونه هست پس مواظب خودت باش🫂💕     خوشحال میشم باهام حرف بزنی🥰👇 https://harfeto.timefriend.net/17386823816243

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باحاله که 

تنها صدایی که برام وحشتناکه صدای گرگ تو شب هست 

بقیشو اوکیم 😄

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
چرا ترس ؟

صدای وهم اور نمی دونم ی جوریه

خدا جونم می دونم هوای زندگیمو داری .خدایا خودت پشت و پناه خانوادم باش و عاقبت بخیرشون کن .یا امام زمان پسرهام نذر یاری قیام شما هستن اقا جان🥰😍
باحاله که  تنها صدایی که برام وحشتناکه صدای گرگ تو شب هست  بقیشو اوکیم 😄

نمی دونم صداشو می شنوم یهو ته دلم خالی میشه

از کجا میدونی جغده نترس کاریت نداره ک

از صداش کاملا مشخص

چرا می‌ترسی سعی کن حس خوب ازش بگیری

اتفاقا چون حس خوب نمیگیرم می ترسم

صدای وهم اور نمی دونم ی جوریه

پرنده خوبیه 

طرف ما میگن صدای جغد 

عزاداری و نوحه برا امام حسین هست 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
پرنده خوبیه  طرف ما میگن صدای جغد  عزاداری و نوحه برا امام حسین هست

نمی دونم من شتیدم بد شگون

نمی دونم صداشو می شنوم یهو ته دلم خالی میشه

کلا تو شب صدا ها وهم اورن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
کلا تو شب صدا ها وهم اورن 

اره مخصوصا تو شهرستان ک همه جا تاریک و سکوت مطلق