یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
ممنونم عزیزم میخاستم بپرسم شما الگوی این استین پف داری ک الان میزارمو بلدین ک چجوری باید الگوشو درست ...
سلام
اول الگوی ساده رو بکش بعد یه خط افقی رسم کن جایی که میخوای تا اونجا پف وایسه مثلا روی بازو یا مثلا آرنج
بعدم عمود بهش یه خط رسم کن از وسط کاپ آستین تا خط کشیده شده
بعد هر دو خط رو قیچی کن زیرش کاغذ بچسبون و به مقدار دلخواهت فضا بده بینش
یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
ممنونم عزیزم میخاستم بپرسم شما الگوی این استین پف داری ک الان میزارمو بلدین ک چجوری باید الگوشو درست ...
اینم تصویرش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.