2777
2789

لطفاً کسایی که دوقلو دارن یا تو اطرافیانشون داشتن منو کمک کنند من هنوز باردارم ولی خیلی برام دغدغه هست که بچه ها رو چطور بزرگ کنم چجوری شیر بدم  من شاغل هستم و یک بچه دیگه هم دارم که شش سالشه مامانم پیشنهاد داده که مثلاً امروز قل ۱ پیش اون باشه قل ۲ پیش من فردا جا به جاشون کنیم قل ۱ بیاد پیش من قل ۲ پیش مامانم و یک روز درمیان شیر مادر بخورند و پیش مادرم شیر خشک به نظرتون شدنیه و اصلا این روش درستیه یا نه؟ اینجوری هردو هم پیشم میان و میتونم به اون یکی بچه امم برسم و بعد از مرخصی زایمان بچه ها هم پیش مامانم اینا میمونن درسته به نظرتون؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله بسلامتی دنیا بیان به نظرم نه درست نیست ترجیح میدم تو زمان مرخصیم هردو پیش خودم باشن

ممنون عزیزم سلامت باشین خودمم از لحاظ احساسی این مدل سختمه  نمی‌دونم چکار کنم مامانم میگه دوتاشون با هم نمی‌رسیم به هیچی

ممنون عزیزم سلامت باشین خودمم از لحاظ احساسی این مدل سختمه  نمی‌دونم چکار کنم مامانم میگه دوتاش ...

میتونی چندروز خونه مامانت باشی

یا مامانت هم گاهی بیاد کمکت

یا تو پختن غذا و کارهای خانه داری کمکت کنه

خیلی دوستت دارم عشقم
خب خودت به مامانت بگو بیاد چند مدت پیشت یا خودت برو چون بچه هات پیش خودت باشن بهتره پیش خودت هم شیر ...

آره اولش که میرم پیشش ولی بعد از یه مدت میگه اینجور کنیم دوتاشون با هم گریه میکنن اذیت میشیم و.....

میتونی چندروز خونه مامانت باشی یا مامانت هم گاهی بیاد کمکت یا تو پختن غذا و کارهای خانه داری کم ...

آره اینجور اگه بتونیم که خیلی خوبه... خواستم ببینم دوقلو دار ها چه روشی امتحان کردن  که خوب بوده 

آره اینجور اگه بتونیم که خیلی خوبه... خواستم ببینم دوقلو دار ها چه روشی امتحان کردن  که خوب بود ...

ما یکی از آشناهامون دوقلو داشت میگفت همزمان به هردو شیر میدم 

میگفت اینجوری شیرم بیشتر میشه

خیلی دوستت دارم عشقم
به دوتاشون شیر خشک بده.  از پا میفتی دوقلو و شاغل و یه بچه دیگه... یه پرستار هم بگیر

من از شیر دادن متنفرم بچه اولم شیر خشک نمی‌خورد مجبور شدم خودم همش شیر بدم خیلی سخت بود برای اینا هم یه مدت تا آغوز رو میدم بعد از اون سعی میکنم بیشتر شیر خشک بدم تا زمانی که شیرم خشک بشه ولی مامانم و اطرافیان همش آدم رو احساسی میکنند میگن دلت میاد شیر ندی و.....