2777
2789

وای دوران دبیرستان چقه خوب بود چند تا بچه ها ول کن نبودن شلوار همه می‌کشیدن پایین یه روز اشتباهی از پشت یکی معلم ها که مثل بچه ها مانتو شلوار سورمه ای پوشیده بود کشیدن پایین شما بعدش رو تصور کنید 

یا همیشه زنگ های آخر رژ لب میزدیم یه روز مستخدم مدرسه آمار داده بود دستمال کاغذی پر رژ تو کلاسشون هست قرار بود صبح زنگ اول خیلی نامحصوص کیفامون بگردن که بچه ها زودتر فهمیدن کلا چیزهای ممنوعه جمع کردین زیر پلاستیک سطل ریاله قائم کردیم عقلشون نرسید اونجا بگردن 

یا یکی بچه ها کله خروس خشک شده آورده بودهمش بچه ها رو میترسوند بعدش تو لوله بخاری جاسازش می‌کرد 

پلاستیک پر اب میکردیم تو سر کله هم میزدیم هی چه روزایی یود 

یا همیشه از تو دفتر الکی نخ میگرفتیم که مثلا شلوارمو پاره شده بدوزیم ولی هم دیگه رو بند می‌انداختیم و اصلاح میکردیم 

خیلی هست یکمش تو بگو 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه
تعلیق که شدی دیگه این خاطرات نمیگی

وا مگه چی گفتم نه بد آموزی داشت نه فوش نه حرف زشت 

شکر ....بابت تمام زندگیم اگر مادرم زود رفت اگر پدرم مرا رها کرد اگه فرزند ارشدم نیومده ترکم کرد اما به جاش دختری دارم که نفس مامانشه همسر ی دارم که جونم براش در میره و قراره مادر یه نی نی دیگه بشم چی از این بهتر که تنمون هم سالمه همینا بسه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این حجم از حماقت باورنکردنیه!

دست درازی و رفتارهای جنسی این چنینی تو دوره نوجوانی منشأ خیلی از انحرافات و اختلالات جنسی تو بزرگسالیه! 

اغلب همون دانش آموزان مخرب هم که تو دوره مدرسه از این‌ کارها کردند تو بزرگسالی حداقل شرمنده‌ش می‌شن و صداش رو درنمی‌آرن! 

وضع شما ظاهراً خیلی بحرانیه که با افتخار تعریفشون می‌کنید!

این حجم از حماقت باورنکردنیه! دست درازی و رفتارهای جنسی این چنینی تو دوره نوجوانی منشأ خیلی از انحر ...

اوهه چقدر شما بزرگ‌میکنید مت همش منشا کارامون خنده بود بعدش ما الان نیست که ما ۷ سال پیشه بعدش حداقل این بود و ساده بودین نه مثل بچه های حالا ۱۰ سال ندارن ده تا دوست پسر و رل دارن نصفشون دختر نیستن 

اوهه چقدر شما بزرگ‌میکنید مت همش منشا کارامون خنده بود بعدش ما الان نیست که ما ۷ سال پیشه بعدش حداقل ...

حتما روی طرز فکرتون بازنگری کنید!

به ساده انگاری باشه تجاوز و قتل و.. هم می‌شه این طور روتین بیانش کرد! 

حتما روی طرز فکرتون بازنگری کنید! به ساده انگاری باشه تجاوز و قتل و.. هم می‌شه این طور روتین بیانش ...

آخه مثلا ما جه کاری گردیم یکی شلوار کشیدنش هیچی مابقی کدومش مشکل دارا رژ لب زدن بچه ها که همه میزدن فقط ممنوع بود بند همدیگه می انداختیم چون متاهل بودیم دیگه آرایشگاه نخواستیم بریم آب بازی کردن جرمه واقعا نمیدونم شما اصلا تقریحات دوران مدرستون چی بودا