2777
2789

خدا شفا بده... چی شده

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متنو نخونده بودم. فک کردم خدای نکرده بیمارید...

پیام بده یا نده... اگر جزئی از زندگیتونه و سرنوشتتون هست، پیام میده، نداد رها کنید فکرش رو..

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

یادت باشه اگه یکی بخادت تا قله قاف باهات میاد

خودتو درگیرش نکن وقتی می‌تونه ازت بی خبر باشه یعنی هیچی تو دلش نیست...

اگه اولویتش نیستی لطفا گزینه نباش براش که هر وقت خواست بیاد

خودتو دوست داشته باش تا محبت گدایی نکنی

اگه

افوض امری الی الله...

اگه به چندسال قبل برمی گشتم هیچ وقت خودمو برای آدم بی ارزشی که به همه دری زدم تا باهاش ازدواج کنم آزار نمی‌دادم

اینو بدون که هیچ آدمی تاکید میکنم هیچ آدمی ارزش اینو نداره که خودت رو براش عذاب بدی 

پیام نمی‌ده که به درک

لطفا برای خودت ارزش قائل شو

این درد رو کشیدم که دارم بهت میگم

خدایا شکرت🤍
اگه به چندسال قبل برمی گشتم هیچ وقت خودمو برای آدم بی ارزشی که به همه دری زدم تا باهاش ازدواج کنم آز ...

بهش گفتم دارم میرم 

میخواستم ازت خدافظی کنم 

ولی جوابمو نداد

دلم‌میخواد بمیرم

🥺فکر کنم باید فراموشش کنم اما نمیتونم

میتونی فقط باید بخای

باید انقد خودتو دوست داشته باشی و بکشی بالا که آدمایی مثل اون آرزوی تو رو بکنن...باور کن همه انسان و سرشار از عیب و ایراد...فقط عشق کورت کرده...خودتو به خاطر یه آدم عادی عذاب نده...دنیا قشنگیاش زیاده...خودت رو آسیب پذیر نشون نده...قوی باش و برو به دنبال سرنوشت خودت...

افوض امری الی الله...