2777
2789
عنوان

لوازم کاشت ناخن

160 بازدید | 6 پست

الان یه آگهی دیدم تمامی لوازم کاشت ناخنو ۳ میلیون زده بود نگاه کنید ببینید این وسایلا خوبع؟؟ چون خیلی قیمتش خوبه میخوام بخرم البته دست دوم هست به نظرتون مشکلی داره؟ داره؟

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

یوویش خوبه اما باید ببینی که کارکردش چطوره زیاد استفاده نشده باشه چون مواد خشک نمیکنع 

و اینکه لاک هارو هم بررسی کن  بنظر من نو بگیری بهتره من خودم همه وسایلم نو گرفتم چراغ هم فعلا که هنرجو هستی زیاد کارایی ندارع و بستگی به خودت داره   خواستی من بهت معرفی کنم از کجا خیلی معتبر و قیمتاش شرکتیه خودمم خریدم از همونجاس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یوویش خوبه اما باید ببینی که کارکردش چطوره زیاد استفاده نشده باشه چون مواد خشک نمیکنع  و اینکه ...

آره عزیزم معرفی کن بی زحمت میگه یک سال کار کرده لاک هارو هم حتما بررسی میکنم 

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
آره عزیزم معرفی کن بی زحمت میگه یک سال کار کرده لاک هارو هم حتما بررسی میکنم 

لاکی لاک گرگان استان گلستان هست پیجش اینستا بزنی میاد خیلی قیمتاش مناسبه کیفیت بالا  شما کدوم شهری 

بزن لاکی لاک گرگان میاد آدرسش هم گرگان خیابان ۵اذر 

مرسی