2777
2789
عنوان

تا حالا شده بی تفاوت شید

71 بازدید | 9 پست

اطلاعی ندارم که از کی شروع شد ولی امسال که وارد مقطع دبیرستان شدم احساس میکنم دیگه هیچی خوشحال یا ناراحتم نمیکنه شاید براتون عجیب باشه ولی حتی کار هایی مثل خرید کردن،بیرون رفتن اصلا خوشحالم نمیکنه 

من همیشه و هر سال معدلم ۲۰ بود و اصلا هیچوقت نمره کم نمیگرفتم ولی امسال به شدت نمراتم افت کرده ولی چیزی که بیشتر ازارم میده این هست که دقیقا نمیدونم چرا اینقدر بیخیالم به ندرت پیش میاد گریم بیاد حتی در بدترین شرایط 

من به خاطر اینکه وارد دبیرستان شدم و همه ی دانش اموزای این مدرسه درسخون هستند روی من تاثیر گذاشته و باعث بی انگیزگی من شده به همین دلیل میخوام به یه مدرسه عادی برم ولی پدر مادرم به شدت مخالفت میکنن الان واقعا نمیدونم چه کار کنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایه چندمی؟ رشتت چیه؟ اگه دهمی افت تحصیلی عادیه خوب میشی با یه برنامه ریزی درست و اصولی ...

تجربی ام دهم

ولی من خیلی افت کردم اوایل سال خیلی خوب بودم به طوری که جزو تراز برتر های کانون قلمچی بودم 

الان مدیر مدرسه که دوست مامانم هست به مامانم گفته که دخترت افت کرده خیلی عصبی شدم میخوام مدرسه رو عوض کنم

تجربی ام دهم ولی من خیلی افت کردم اوایل سال خیلی خوب بودم به طوری که جزو تراز برتر های کانون قلمچی ...

درک میکنم ولی اگه واقعا خیلی اذیت میشی نمیتونی تحمل کنی و سختت شده اره عوض کن روحیه خودت مهم تره