2777
2789
عنوان

کاش دعایی بود ک اثر میکرد و میمردم

| مشاهده متن کامل بحث + 138 بازدید | 24 پست
هرچی ک هست نمیخوامش زندگی کردن رو نمی‌خوام نمی‌خوام هیچ کدومشون خار تو دستشون بره دلم میخواد همیش ...

🫠🫠 چه جور دلت میاد اینو بگی

زندگی زیباست 

یه ویس دارم راجبش میخوای برات بفرسم؟

اینجا نمیشه البته

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟

ولی دیگه بهم خوش نمی‌گذره 

چون دیگه تو مهمونی حس خفگی بهم دست میده 

و دوستام ازم دور شدن 

غریبه شدن

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🫠🫠 چه جور دلت میاد اینو بگی زندگی زیباست  یه ویس دارم راجبش میخوای برات بفرسم؟ اینجا نمیشه ...

زندگی زیبا بود 

ب خدا دیگه هیچی مزه نداره 

همه چی خاکستریه

ن خواهر

کشش ندارم

فقط دارم گریه میکنم خالی شم 

بلکه کار دست خودم ندم

همش دارم خودمو راضی میکنم بلایی سر خودم نیارم

چون اگه کاری کنم تا فردا ظهر کسی نمی‌فهمه 

و تا اون موقع تموم شدم 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

زندگی زیبا بود  ب خدا دیگه هیچی مزه نداره  همه چی خاکستریه ن خواهر کشش ندارم فقط دارم ...

نکن عزیز تو رو ب خدا گناه نکن

بشین قرآن بخون

درست میشه 

بلند بگووو اللهم عجل لولیک الفرج و قلب امام زمان و شاد کن❤️‍🩹😍 عاشق امام حسین ام ؛ فداش بشم😍🫀  1403/1/۲   اگه شد چی؟؟

مامان؟؟؟

بابا؟؟؟ 

مرسی 

مرسی برای زندگی قشنگی ک برام ساختین

من ازتون راضیم 

خدا ازتون راضی باشه 

از بچگی تا آخرین روزی ک خونتون بودم 

با هر کمی و کاستی ،با هر قهر و آشتی ای 

برام قشنگ بود 

مرسی 

دوستون دارم

الان میترسم کار دست خودم بدم 

چون اون موقع خدا ناراحت میشه 

نمی‌ذاره ببینمتون اون دنیا 

مامانی دیگه هیچی مثل قبل نمیشه 

ولی تو و بابایی اون دنیا برام مثل قبلاً باشین

ی بار دیگه زندگی کنم 

فقط ی روز مث قبلا

نکن عزیز تو رو ب خدا گناه نکن بشین قرآن بخون درست میشه 

نکردم 

چون میخوام پیش مامان بابام باشم 

اگه دختر بدی شم خدا نمیذاره

اخی عزیزم فدات اخه گلم  مگه دوره نامزدی شناخت نداشتی ازش

بیخیال 

اینا هیچی رو درست نمیکنن 

من مثل خودت حسم الان اینه  آخر آخر خط با این تفاوت که اون مامان وبابایی که تو داری رو اونم ندارم فقط دوتا بچه دارم که با خودم بد بختشون کردم وفقط وفقط به خاطر اونا کاری دست خودم نمیدم

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...
من مثل خودت حسم الان اینه  آخر آخر خط با این تفاوت که اون مامان وبابایی که تو داری رو اونم ندار ...

خیلی وقته مامان بابامو ندیدم

خدا بچه هاتو برات حفظ کنه