2777
2789
عنوان

چیکارکنیم ازدست مادرم

278 بازدید | 24 پست

سلام. 

مشکل مامادرمه یه زنه بسیاربدبین به همهههه یکی هرکی حرفی بزنه خیلی بدبرداشت میکنه ومیگا فلانی بده نمیحام بیادخونه ام نمیخوام برم خونه اش یعنی هیچکسونگه نداشته براخودش. میگه فلانی بدنگاهم کردش فلانی چپ کرد چشاشوحرفهاشومتناقض میزنه. اصلااابه خونه رسیدگی نمیکنه بهترین خونه روداره بهترین زندگی روداره اوایل زندگیش سختی داشته ولی اسایش بسیارداره یکسره قران ودعاونمازمیخونه درحدی که پدروبرادرموعصبانی میکنه اصلااابلدنیس بابابام جوری صحبت کنه که رامش کنه مدام جیغ ودادمیکنه حرف زشت میزنه بعنوان یه زن خیلییی بدبدهنه خلاصه اینوبگم بابام مم صبرش تموم شده ولی واسه ابروش طلاقشونمیده وگرنه رسیده به گلوش اصلااحالتهاش نرمال نیس مادرم واقعادیگه همه مون زده شدیم ازش ازخونه بیرون میره ماسک میزنه میگه چشم میزنن بدنم ضعیفه وخودش میگه اجنه واینااذیتش میکنن دوتامسافرت امسال باهم رفتیم دوتاشومرگم کردش یکی روکه بابابام سرهیچی بحث کردن ابرومونوبردن جلوهمه این مسافرتم یکسره ازاونی که باهمون بودش ایرادگرفت بخداموندم دیگه بابامم هی میه چیکارکنم چیکارکنم بامامانم صحبت میکنم میگه توازپشت باباتی تونمیدونی میگم بگوتابدونم میگه ولش کن فقط بدبینی زیادی داره باهیچکس نیمتونن رفت وامدکنن فقط منم خونه خاله هامم کم میره. روزی سه بارزنگ میزنه به من هردفعه یه ربع تا20دقیقه صحبت میکنه وواقعااامیدونه من وقتمم پره ازاخرمیگه بسه پرحرفی کردم دیگه. منم روم نمیشه بگم اگرمیشه کمترزنگ بزن روزی یه باریاکمترصحبت کنیم میگم ناراحتش نکنم واقعاااموندم بخدادیگه مادرم متولد59هستش

عزیزم اگر حال جواب دادن ندارید جواب ندین بعداً بگین دستم بند بود.😊

بحثش با پدرتون هم که خب به خودشون مربوط میشه به نظرم شما دخالت نکنید ❤️ 

عصبی بودن هم دلیل داره حتما پیگیری کنید چی شده شاید واقعا مشکلی دارن 🙁

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت خیلی شبیه منه 

از اول که ادم اینجور نیست 

احساس میکنم خیلی خیلی تنها وافسردس وهمه توذوقش زدن وبهش بدی وبی اعتنایز کردن که اینجور شده 

حالا چی میشه بهش محبت کنی اقلا بزار حرف بزنه باهات افسردس بنده خدا 

وتوی روابط پدرومادرت نیستی شاید واقعا ناراحتی از پدرت داره 

مادرت بد بینع 

درست مث مامان خدم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
 از دلش و شرایطش خبر نداری انقدر همه چی رو ننداز گردنش کسی خوشی نزده زیر دلش بدقلقی کنه

منم همین فکرو میکنم چون گاها خودم اینطوری میشم سر کوچک ترین چیزا بحث میکنم دقیقا روزایی که بی حوصله ام 😢😢

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

منم همین فکرو میکنم چون گاها خودم اینطوری میشم سر کوچک ترین چیزا بحث میکنم دقیقا روزایی که بی حوصله ...

بچه ها نمیدونن اون مادر چیا کشیده چقدر بی مهری دیده بی توجهی دیده مگه میشه یه مردی عشق و علاقه و محبت به زنش داشته باشه زنه الکی دعوا کنه .

تو دلش پراز حرفهای نگفته و زخم هاسن

عزیزم اگر حال جواب دادن ندارید جواب ندین بعداً بگین دستم بند بود.😊 بحثش با پدرتون هم که خب به خودش ...

نمیشه منم واقعادرگیرمیشه ذهنم میام خونه بابام یامیان خواسته یاناخواسته میون بحثاشون هستم

نمیشه منم واقعادرگیرمیشه ذهنم میام خونه بابام یامیان خواسته یاناخواسته میون بحثاشون هستم

نشستین پای حرفای مادرتون تا حالا ؟ ببینید مشکل از چیه آدم گاها افسرده و بی حوصله میشه 

بچه ها نمیدونن اون مادر چیا کشیده چقدر بی مهری دیده بی توجهی دیده مگه میشه یه مردی عشق و علاقه و محب ...

اره اونکه صدالبته ولی بخدااصلاباهیچکدومم راه نمیادراضی اش کنیم

بچه ها نمیدونن اون مادر چیا کشیده چقدر بی مهری دیده بی توجهی دیده مگه میشه یه مردی عشق و علاقه و محب ...

اره اونکه صدالبته ولی بخدااصلاباهیچکدومم راه نمیادراضی اش کنیم

نشستین پای حرفای مادرتون تا حالا ؟ ببینید مشکل از چیه آدم گاها افسرده و بی حوصله میشه 

افسردگی داره چندوقت زیرننظردکتربودش بعدخوشد گفت نیمرم وایناهرچی هم پدرم میگه بریم شهرخودمون خونه وهمه چی داره شهرخودشون خانواده دوتاشون اونجان میگه نه من اونجاهم نیمام میگا اونجادوروبرش شلوغ مبشخ