من با مادر شوهرم اینا یه جا میشینیم حدود۲۵ روز دختر ۵سالم تب داشت هر دکتری بردم نفهمیدن علت تب چیه و اینکه همه مبگفتن به خاطر ویروس و آنفلانزا هست تا اینکه بردمش سونو گرافی و آزمایشگاه انواع آزمایشها رو داد متوجه شدم که عفونت مجاری ادراری گرفته ۴ روز بیمارستان بستری بود این چهار روز همش خودم بالا سرش بودم فقط دویا سه ساعت زن داداشم اومد پیش دخترم موند من رفتم دوش گرفتم و یه صبح تا ظهر هم مادرم اومد که باز رفتم سر کلاس چون غیبتام زیاد شده بودن مادر شوهرم فقط روز اول اومد در حد ربع ساعت یا شاید بیست دقیقه و رفت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
تو این چهار روز هیچکدوم از عموهای شوهرم نیومدن دیدنش فقط یکیش همون روز که بستریش کردم زنگ زد که چرا بچه رو بیمارستان بستری کردی؟ چرا نبردی پیش دکتری که من گفتم ؟
منم گفتم دکترش سفارش کرده حتما باید بستری بشه وگرنه به کلیه هاش آسیب میرسه